loading...

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Αυτά είναι τα εγκληματικά λάθη του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Δείτε αναλυτικά.

Στα εγκληματικά λάθη του ΔΝΤ καθ’ όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων επιμένει η ελληνική κυβέρνηση, με συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα να παραθέτουν αναλυτικά τις προβλέψεις του Ταμείου σε αντιδιαστολή με τα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας που αποτυπώθηκαν επίσημα και αφήνουν έκθετους τους αξιωματούχους του ΔΝΤ και πάνω από  όλα τον ίδιο τον Πολ Τόμσεν.
«Είναι φανερό ότι το ΔΝΤ την περίοδο 2010- 2014 έκανε ευνοϊκότερες εκτιμήσεις ακριβώς επειδή ήθελε να δικαιολογήσει τη βιωσιμότητα του προγράμματος, στο οποίο συμμετείχε. Από το 2015 (3ο πρόγραμμα) κάνει διαρκώς δυσμενέστερες προβλέψεις, προφανώς για να δικαιολογήσει την απουσία του» σχολιάζουν κύκλοι της κυβέρνησης στον απόηχο του άρθρου του Πολ Τόμσεν, στο οποίο παραδέχεται πως το ΔΝΤ δεν θέλει περισσότερη λιτότητα αλλά… την αποδέχεται.

Σκληρή επίθεση εξάλλου εξαπέλυσε στο Ταμείο, τόσο η Κομισιόν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος αλλά και ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...