loading...

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Έρανος αγάπης από το Προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας για τα παιδιά με καρκίνο της «ΦΛΟΓΑΣ»!

<<Αετοί στον ουρανό, άγγελοι στη γη>>! : Έτσι περιγράφει τους αεροπόρους μας ένας χρήστης του Facebook ,  κάτω από την ανάρτηση που μας πληροφορεί για  μια εξαιρετική κίνηση ανθρωπιάς του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας: Μάζεψαν πάνω από 10.000 ευρώ μεταξύ τους  με έρανο και τα έδωσαν για τους Ξενώνες της ΦΛΟΓΑΣ, για τα παιδιά με καρκίνο! 
 
Αντιπροσωπεία του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Χρ. Βαίτση, επισκέφθηκε την έδρα του ''Συλλόγου Γονιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η ΦΛΟΓΑ, και παρέδωσε στην Πρόεδρό του κ Μαρία Τρυφωνιδη, επιταγή άξιας 10.600 ευρώ: Το ποσόν αυτό είναι το προϊόν εθελοντικού εράνου σε όλες τις μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας κατά την περίοδο των Εορτών.
 
 Η ''Φλογα'', ως γνωστόν στα 30 και πλέον χρόνια ύπαρξής της, λειτουργεί τρεις Ξενώνες όπου φιλοξενούνται παιδιά από την επαρχία  και οι γονείς τους όσο καιρό το καθένα από αυτά νοσηλεύεται στις Ογκολογικές Κλινικές των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας, προσφέρει νοσηλεία κατ οίκον όπου χρειάζεται σε ασθενή παιδιά της Αθήνας και χρηματοδοτεί - με το προϊόν εθελοντικών προσφορών- την πρόσληψη Οικολόγων γιατρών και άλλων ειδικοτήτων στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία, ενώ εξοπλίζει με ιατρικά μηχανήματα που αγοράζει, τις κλινικές ...
Συγκινητική είναι η σχετική ανάρτηση της ΦΛΟΓΑΣ  στο FACEBOOK (https://www.facebook.com/sillogosfloga/) για την προσφορά!
 
Γράφει:
 
 <<Σήμερα, ας μιλήσουμε για θετικά παραδείγματα.
Ναι υπάρχουν και μάλιστα στην Πολεμική μας Αεροπορία !!
 
Για μια ακόμα φορά η Πολεμική Αεροπορία μας δείχνει το ανθρώπινο της πρόσωπο.
 
Ο αρχηγός και η ανώτατη ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας μας επισκέφτηκαν σήμερα το «Σπίτι» μας και μας παρέδωσαν ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό, (πάνω από 10.000 €) που συγκεντρώθηκε από τον έρανο που διενεργήθηκε εσωτερικά μεταξύ του προσωπικού της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
 
Για μια ακόμα φορά η Πολεμική Αεροπορία μας, υπό την εμπνευσμένη ηγεσία του Αντιπτεράρχου κ. Χρήστου Βαίτση, μας έκανε περήφανους και σαν γονείς της Φλόγας και σαν Έλληνες.
 
Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να διαχειριστούμε το ποσό αυτό με απόλυτη σοβαρότητα και σεβασμό, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι προέρχεται από το υστέρημα των αεροπόρων μας,
 
Ευχαριστούμε !!>>
 
Χιλιάδες ήταν τα LIKE στην ανάρτηση - και εκατοντάδες τα σχόλια εκεί και στις άλλες ομάδες των παραρτημάτων της Φλόγας στα κοινωνικά δίκτυα... 
 
Ιδού μερικές
 
-Συγχαρητήρια..Υπάρχουν τόσες οικογένειες μακριά από τα σπίτια τους...Μεγάλη βοήθεια..
- Συγχαρητήρια...στο προσωπικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας!!!
- Τα σέβη μου σε όλους τους αγγέλους των αιθέρων!Η Παναγιά κι όλοι οι άγιοι στο πλευρό σας!!!
- Συγχαρητήρια αυτοί είναι η πραγματική εικόνα της Πολεμικης Αεροπορίας και των ανθρώπων αυτών που την υπηρετούν πιστά προσφέροντας κάθε στιγμή!!!
-Έτσι για να νοιώθουμε ότι υπάρχουν ΆΝΘΡΩΠΟΙ μέσα στη μιζέρια της σημερινής εποχής... ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!
- Ενα μεγάλο μπράβο για την προσφορά αυτή. Οι άνθρωποι της Φλόγας επιτελούν μεγάλο εργο . Άξιοι και αυτοί!!!
- Συγχαρητήρια σε όλους τους αεροπόρους μας!!!Μεγαλείο ψυχής, αποδεικνυοντας για μια ακόμα φορά πόσο έντονα έχουν μέσα τους το αίσθημα του "προσφέρει"....
- Μπράβο! Μας έκανε να πετάξουμε Από χαρά η πολεμική Μας Αεροπορία!!
- Πάντα ευαίσθητοι οι αεροπόροι μας! Να έχουν καλή χρονιά και να βοηθούν το υπέροχο έργο σας!
 Μπράβο στα παιδιά της Πολεμικής Αεροπορίας.
- Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αεροπορία μας και στα παιδιά της- Συγκινητικά τα λόγια σας! Σας αξίζει!!
 -ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Μπράβο!!! Χίλια μπράβο!!!!
- 1000 μπράβο!
- Μπράβο..... Να έχετε πάντα υγεία και καλή χρονιά
- Πάντα πρώτοι σε όλα, μπράβο τους
- ΆΞΙΟΙ...
- Μπράβο σου Αρχηγέ . Μπράβο Χρήστο. Καλή Χρονιά και καλή τύχη.
 -Ήρωες ζωής!!!
-ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑς!!!!
- Μπράβο , χίλια μπράβο!#!!!
-Ηρωες, τίποτα άλλο, καλή χρονιά
- Η αλληλεγγύη είναι το μεγάλο μας όπλο. 
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...