loading...

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Η Πραγματική Αλήθεια!! Να το ΜΑΘΟΥΝ Όλοι οι Έλληνες!!! Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ !!!

Πρώτιστος κίνδυνος αφανισμού Ελλάδος και Ελληνισμού δεν είναι η κρίση η οικονομική ούτε τα Μνημόνια των δανειστών αλλά η υπογεννητικότητα των Ελλήνων, η ανύπαρκτη πολιτική των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, η οποία, τεχνηέντως καλυμμένη υπό άκρας σιωπής, οδηγεί λίαν προσεχώς μετά κάποιες ελάχιστες δεκαετίες στον αφανισμό της ελληνικής φυλής.
Προ τριακονταετίας η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε τον εθνοκτόνο «εκτρωτικό» νόμο 1609/1986, «Τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης», με τον οποίο νομιμοποιήθηκαν οι φονικές εκτρώσεις των εμβρύων.
Στον ίδιο νόμο αναφέρεται ότι δεν είναι άδικη πράξη η τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης, δηλαδή η ψυχρή δολοφονία που ενεργείται με τη συναίνεση της εγκύου μητρός από γιατρό μαιευτήρα-γυναικολόγο, με τη συμμετοχή και αναισθησιολόγου, α) αν δεν έχουν συμπληρωθεί 12 εβδομάδες εγκυμοσύνης, β) εντός των πρώτων 24 εβδομάδων και εφόσον υφίστανται ενδείξεις γέννησης παθολογικού εμβρύου, γ) αν υπάρχει κίνδυνος ζωής της εγκύου ή σοβαρής και διαρκούς βλάβης της σωματικής ή ψυχικής υγείας της (προϋποθέτει απλή ιατρική βεβαίωση) και δ) εντός 19 εβδομάδων αν η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού, αποπλάνησης ανήλικης, αιμομιξίας ή κατάχρησης γυναίκας ανίκανης να αντισταθεί. Οι επόμενες κυβερνήσεις των κ. Σημίτη και Καραμανλή αναγνωρίζουν τον σοβαρό επερχόμενο εθνικό κίνδυνο, δημόσια όμως δηλώνουν λανθασμένη θεραπεία: «Φέρνουμε τους λαθρομετανάστες γιατί πάσχουμε από υπογεννητικότητα».
Λαθρομετανάστες
Επεται η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, η οποία για θέμα «ανθρωπιστικό» ελληνοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, και ακολουθεί η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, που χαρακτηρίζει κάθε αναφορά σε λαθρομετανάστη «έγκλημα ρατσιστικό». Ολοκληρώνεται το παζλ με τη νυν κυβέρνηση, η οποία παντελώς αδιαφορεί για το μέγα θέμα της υπογεννητικότητας με όσα πράττει, ως να γνωρίζει ή μαντεύει ότι σε έναν αιώνα δεν θα υπάρχουν Ελληνες. Το σχέδιο, σαφές και απόλυτο, δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις, εξασφαλίζει τον αφανισμό του Ελληνισμού. Ερευνα των προσεχών δημογραφικών εξελίξεων της Ευρώπης από την Ακαδημία Επιστημών της Στοκχόλμης (2003) αναφέρει: «Ηδη το 2080 στην Ελλάδα θα υπάρχουν μόνον 2.000.000 γηρασμένοι Ελληνες». Ενα έθνος ατενίζει αισιόδοξα το μέλλον όταν η νεολαία υπερτερεί των γερόντων και οι γεννήσεις των θανάτων, αρχή θεμελιώδης της φυλής μας στη μακραίωνη πορεία.
Ο γέροντας Παΐσιος παρατηρεί: «Η αξία της ζωής είναι μία και αυτή είναι η οικογένεια, η οποία, μόλις σβήσει, θα σβήσει ο κόσμος», για να συμπληρώσει: «Οταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μία εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός, όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται από το κράτος νόμος, τότε έρχεται η οργή του Θεού σε όλο το έθνος, για να παιδαγωγηθεί».
Υπεύθυνοι δεν είναι μόνον όσοι ψήφισαν πριν από 30 χρόνια αυτό τον αιμοσταγή νόμο, αλλά και όλοι όσοι από τότε τον ανέχονται και δεν τον καταργούν. Η δημογραφική κρίση απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη λόγω ηθικής και θρησκευτικής καταπτώσεως, κατακεραυνώνει όμως την Ελλάδα με τον χαμηλότερο συντελεστή γονιμότητας (αριθμός παιδιών ανά γυναίκα) από 3,7 παλαιότερα σε 0,9 σήμερα. Αρνησιτεκνία και ολιγοτεκνία με εγκατάλειψη στήριξης της οικογενειακής εστίας από την Πολιτεία, ταλαντευόμενη οικογενειακή συνοχή, επιθέσεις κατά της Ορθοδοξίας και μειούμενη συνεχώς φιλοπατρία διαβρώνουν θανάσιμα την κοινωνία και απειλούν άμεσα τη μελλοντική ύπαρξή μας.
Αντικίνητρα
Δυστυχώς, στην πατρίδα μας ισχύουν μόνον αντικίνητρα τεκνογονίας, χωρίς δημογραφική πολιτική, με αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή τακτική (πολιτικοί γάμοι, διαζύγια, ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά, τροχαία, μετανάστευση κ.ά.), ενώ ο ερχομός κάθε Ελληνόπουλου καταχωρίζεται και ως «τεκμήριο οικονομικού πλούτου».
Η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη και τρίτη στον κόσμο στις εκτρώσεις, με πρώτη αιτία της καταστροφικής υπογεννητικότητος την τεχνητή διακοπή κυήσεως, ήτοι τις εκτρώσεις, με τον προαναφερόμενο νόμο. Τα στοιχεία αυτά κανείς δεν εγγίζει ούτε τολμά να ερευνήσει και τεκμηριωμένα, υπεύθυνα να δημοσιοποιήσει, εκ φόβου μην ακουστεί το φρικιαστικό και απίστευτο γεγονός ότι κάθε πρωί στη χώρα μας, με την ανατολή του ήλιου, εκτελείται ειδεχθές εγκληματικό τερατούργημα δολοφονίας πλέον των 1.000 εμβρύων, των αυριανών Ελλήνων πολιτών, και ας απειλείται με άμεσο αφανισμό η πατρίδα μας.
Στο μισό εκατομμύριο οι εκτώσεις κάθε χρόνο
Ο Τύπος συχνά αναφέρεται σε 300.000-350.000 εκτρώσεις ετησίως, προσφάτως ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ανέφερε 400.000 δολοφονίες εμβρύων ετησίως, ενώ η μεγαλύτερη δημογραφική πηγή της πατρίδος, η Πανελλήνια Ενωση Φίλων των Πολυτέκνων (ΠΕΦΙΠ), η οποία κατά τον τελευταίο μισό αιώνα ενισχύει χιλιάδες άπορες υπερπολύτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, και εκδίδει το λίαν ενημερωτικό περιοδικό «Ελληνορθόδοξη πολύτεκνη οικογένεια», αναφέρει ως πλέον πιθανό τις 500.000, δηλαδή μισό εκατομμύριο, ετησίως φονικές εκτρώσεις.
Δολοφονίες κάθε χαραυγή πρωί εκτελούνται και ρίπτονται ακολούθως στους οχετούς, τα λύματα των οποίων κοκκινοβάφονται από το αίμα αγνών και αδύναμων ν’ αμυνθούν εμβρύων. Αυτό σημαίνει ότι κατά την τριακονταετία αφότου εψηφίσθη ο νόμος των εκτρώσεων 10.500.000-13.500.000 αθώα Ελληνόπουλα έχουν δολοφονηθεί, ήτοι μια μεγαλύτερη δεύτερη Ελλάδα έχει σφαγιασθεί, και όλοι είναι αθώοι και κανείς δεν ομιλεί!
Ολοι αισθανόμεθα αθώοι, πρωτεργάτες, συνοδοί, Θέμιδα και εξουσία, επιστήμη και θρησκεία, πολίτες της Ορθοδοξίας, χριστιανικές ενώσεις, πατέρες και εξομολογητές, κυριαρχεί άκρα νεκρική και ουδέτερη σιωπή για τις 1.000 εμβρυοκτονίες κάθε πρωινή. Η υπογεννητικότητα ως πρώτιστο εθνικοθρησκευτικό πρόβλημα σχετίζεται άμεσα με τους γονείς, τη Θέμιδα, την εξουσία και την ιατρική επιστήμη. Οι γονείς υπογράφουν τον φόνο του παιδιού, η Θέμιδα νομοθετεί, η Βουλή ψηφίζει και ο γιατρός εκτελεί.
Αποστολή του διάκονου ιατρού είναι να απέχει του ειδεχθούς εγκλήματος
Κυρίως όμως τα ανωτέρω θα ήταν ανέφικτα, ανεξάρτητα των οποιωνδήποτε νομοθετικών κειμένων περί διακοπής της κυοφορίας και δολοφονίας του εμβρύου, αν δεν υπήρχε ο επίορκος Ιπποκράτης ιατρός, που εκτελεί την εγκληματική αυτή πράξη, τον οποίο ο αείμνηστος καθηγητής Γυναικολογίας Κ. Λούρος χαρακτηρίζει εγκληματία ιατρό όταν διαπράττει έκτρωση, γράφοντας: «Ο ευσυνείδητος ιατρός οφείλει να απέχει της τοιαύτης εγκληματικής πράξεως και ουδέποτε να λησμονεί το του Ιπποκράτους “αγνώς και οσίως διατηρήσω τον βίον τον εμόν και την τέχνην την εμήν”».
Ομοίως ο ιπποκράτειος όρκος τονίζει σχετικά με την υπογεννητικότητα: «Ουδέ γυναικί πεσσόν φθόριον δώσω», δηλαδή «δεν θα δώσω σε έγκυο γυναίκα φάρμακο για ν’ αποβάλει έμβρυο». Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον χειρουργικό τοκετό (καισαρική τομή), η συχνότητα του οποίου στην Ευρώπη αναφέρεται σε ποσοστό 15%. Στην Ελλάδα γιατί υπερβαίνει το 60%, που σημαίνει δυνητικά σημαντικό περιορισμό τοκετών για νέα ζεύγη που αγαπούν την πολυτεκνία; Οποιαδήποτε νομοθετικά κείμενα της Πολιτείας περί διακοπής κυήσεως θανατώνοντας το έμβρυο δεν συνάδουν με τον ιπποκράτειο όρκο και την αποστολή του διάκονου ιατρού, κάθε αληθής Ιπποκράτης-ιατρός οφείλει να απέχει του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος. Θα τολμούσα να ζητήσω, γνωρίζοντας την ενάρετη θέση στην αποστολή των πολλών άξιων συναδέλφων τακτικών καθηγητών και διευθυντών πανεπιστημιακών κλινικών, διδάσκοντας και απαγορεύοντας τις εγκληματικές αυτές δολοφονίες των εμβρύων στις κλινικές των, να παραδειγματίσουν τους άλλους συμμετέχοντες γυναικολόγους να απέχουν, διασώζοντας ζωές εμβρύων και την πατρίδα μας μαζί.
Θανατική ποινή
Δυνάμεθα όλοι ν’ αναλογισθούμε τι θέλουμε και σήμερα αποφασίζουμε: Το 2080 2.000.000 γηρασμένοι Ελληνες ή ένα κράτος με 32.000.000-35.000.000 Ελληνες; Συμπληρωματικά, αναφέρεται ότι το άρθρο 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών (ΕΣΔΑ) ορίζει: «Σε κανέναν δεν μπορεί να επιβληθεί εκ προθέσεως θάνατος, παρά μόνον εις εκτέλεσιν θανατικής ποινής εκδιδομένης υπό δικαστηρίου σε περίπτωση αδικήματος που τιμωρείται από τον νόμο με την ποινή αυτή». Κατά συνέπεια, στο κυοφορούμενο έμβρυο με την έκτρωση αυτή επιβάλλεται αδίκως η «θανατική ποινή», ουδείς όμως απολογείται για το έγκλημα αυτό! Το έμβρυο εμψυχούται «άμα τη συλλήψει», αποτελεί αυτοτελή ψυχοσωματική οντότητα, αλγεί όταν φονεύεται, η καρδιά του κτυπά από τη 18η ημέρα και μετά τους 2,5 μήνες δεν δημιουργείται κανένα όργανο, απλώς αυξάνει ό,τι υπάρχει! Κατά τον καθηγητή της Νομικής Αντώνιο Μανιτάκη, σε σχετικό άρθρο του αναφέρεται: «Το κυοφορούμενο έμβρυο αποτελεί ζωή και χρήζει ιδιαίτερης προστασίας από το Δίκαιο…»
Συνοπτικά, η έκτρωση είναι εμβρυοκτονία, πρώτη αιτία αφανισμού της Ελλάδος, ψυχρή δολοφονική εκτέλεση για την οποία υπόλογοι είναι οι γονείς, η νομοθετική και η εκτελεστική εξουσία, η σιωπή της κοινωνίας, θύμα το έμβρυο, ο αυριανός Ελληνας πολίτης, η περιφρόνηση του ευαγγελικού λόγου και της Ορθοδοξίας. Αλλως, λίαν προσεχώς θα έχουν ολοκληρωθεί η γενοκτονία των Ελλήνων και ο αφανισμός του Ελληνισμού.
*Ομοτ. καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών
Από την Εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια
hellasforce.com


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...