loading...

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Ν.Τραμπ σε Α.Τσίπρα: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα σε ό,τι χρειαστεί»

Θα στηρίξουμε την Ελλάδα σε ότι χρειαστεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού προέδρου προς τον Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη τους συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στις Βρυξέλλες.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Ακολούθησε μία σύντομη συνομιλία μεταξύ του Αμερικανού προέδρου  και του Αλέξη Τσίπρα, με τον πρώτο να εμφανίζεται να κρατάει με το χέρι του τον πρωθυπουργό από τον ώμο λέγοντας του ότι «Οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Ελλάδα σε ότι χρειαστεί».
Στο περιθώριο της Συνόδου, ο κ. Τσίπρας ενδέχεται να συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...