loading...

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Ετοιμάζουν χτύπημα οι Τούρκοι- Κρίσιμες ώρες: Αμεση εντολή επάνδρωσης με Έλληνες κομάντος στις Βραχονησίδες – Με το «δάκτυλο στην σκανδάλη»

Στο ελληνικό Πεντάγωνο έχει σημάνει «συναγερμός» εδώ και αρκετές ημέρες , ειδικά μετά την προειδοποίηση του Αμερικανού πρεσβευτή κ.Παιάτ για επικείμενο πολεμικό επεισόδιο στο Αιγαίο.
Μετά το περιστατικό με τον εμβολισμό του ελληνικού πλοίου από την εγκληματική ενέργεια του περιπολικού πλοίου ανοικτής θαλάσσης της τουρκικής ακτοφυλακής , το ελληνικό πεντάγωνο, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, έδωσε άμεση εντολή επάνδρωσης όλων των παρακείμενων μικρονήσων και βραχονησίδων , με ομάδες πάνοπλων Ελλήνων κομάντος , οι οποίοι είναι κυριολεκτικά με το « δάκτυλο στην σκανδάλη».
Οι Τούρκοι την ίδια στιγμή δεν αποχωρούν από την περιοχή παραβιάζοντας σαφώς την «κουρελιασμένη» έτσι και αλλιώς «συμφωνία του 1996», και επιδιώκουν πάση θυσία …πολεμική εμπλοκή με την ελληνική πλευρά.
Ο Ερντογάν και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κινούνται πλέον επιθετικά και αυτό δεν έχει να κάνει με τις επικείμενες προεδρικές εκλογές στην χώρα του, αλλά με πολύχρονο σχέδιο υφαρπαγής ελληνικής μικρονήσου ειδικά στην περιοχή των Δωδεκανήσων, αλλά και αλλού ( Οινούσες) με σκοπό την διχοτόμηση του Αιγαίου λόγω των τεραστίων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.
Αυτό έχει δημιουργήσει στο Αιγαίο , σύμφωνα με Έλληνες, Αμερικανούς ακόμα και Ρώσους αμυντικούς αναλυτές συνθήκες που «μυρίζουν μπαρούτι» , λόγω της ανεξέλεγκτης και αλαζονικής στάσης Τούρκων αξιωματικών , όπως του κυβερνήτη του τουρκικού περιπολικού, οι οποίοι εκτελούν με περίσσεια σπουδή , τις εντολής του σουλτάνου για πρόκληση «πολεμικής εμπλοκής «με την Ελλάδα.
Χθες στο δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, αναφέρθηκε ότι ο νυν Έλληνας Α/ΓΕΕΔ Ναύαρχος Αποστολάκης «ακολουθεί» πιστά την πολιτική του προκατόχου του στρατηγού Κωσταράκου με την Τουρκία , ο οποίος είχε απειλήσει την τουρκική πλευρά με πυρά σε οποιονδήποτε…. επιχειρούσε να ανέβει στις βραχονησίδες Ίμια.
Στο ελληνικό πεντάγωνο η ελληνική ανωτάτη στρατιωτική ηγεσία ετοιμάζεται για όλα τα σενάρια , τα οποία σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές της εφημερίδας, περιλαμβάνουν ακόμα και την αποστολή Τούρκων «βοσκών» στα Ίμια συνοδεία τουρκικών σκαφών και κομάντος της δύναμης SAT-SAS.
Πρόκειται για πρόγραμμα τουρκικού σχεδιασμού και κατασκευής μίνι-υποβρυχίων τα οποία κινούνται με κινητήρα υδρογόνου, έχουν μήκος 11 μέτρων και μεταφέρουν μέχρι 8 πάνοπλα «βατράχια» .
Οι ειδικές δυνάμεις SAT αποκάλυψαν ότι διαθέτουν αδιευκρίνιστο αριθμό μινι-υποβρυχίων SDV (Swimmers Delivery Vehicle).
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μίνι-υποβρύχια είναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιηθούν από τους Τούρκους βατραχανθρώπους, σε ειδικές και πολύ δύσκολες αποστολές…, όπως για παράδειγμα την αποβίβαση «αθέατων» δυνάμεων σε εχθρική ακτή , την κατάληψη βραχονησίδας και πολλές άλλες αποστολές του ανορθόδοξου πολέμου.
Πρόκειται στην ουσία για ένα «πυρηνικό όπλο» στα χέρια των Τούρκων «υποβρύχιων καταστροφέων», στο περιβάλλον του Αιγαίου,με το οποίο θα δύνανται να θελήσουν να αιφνιδιάσουν την ελληνική πλευρά λόγω και της εγγύτητας των μικρασιατικών παραλίων στα ελληνικά νησιά .
Το ελληνικό πολεμικό ναυτικό διαθέτει το πιο σύγχρονο στόλο υποβρυχίων στην Ανατολική Μεσόγειο και διαθέτει το κατάλληλο «αντίδοτο» σε αυτό το λίαν επικίνδυνο σχέδιο της Τουρκίας με πολλές και διάφορες «εκπλήξεις» .
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...