loading...

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ακόμη και ο Γεωργιάδης κατά των νέων που τοποθέτησαν τις Σημαίες…Από που ψωνίσαμε «Ηγέτες»;

Ακόμη και ο Πατριώτης  ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης αποδοκίμασε την ενέργεια των τριών νεαρών που τοποθέτησαν την ελληνική σημαία σε πέντε βραχονησίδες.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δίνει το δικαίωμα στην Τουρκία να κάνει φασαρία και λειτουργεί εναντίον της Ελλάδας.
«Φυσικά και μπορούμε να βάλουμε μια ελληνική σημαία σε κάθε βραχονησίδα ή βράχο στην ελληνική επικράτεια.
Στα μάτια του μέσου πολίτη αυτό φαίνεται πολύ λογικό όμως στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής πρέπει όταν θα λαμβάνεις μία τέτοια απόφαση να την κάνεις συντεταγμένα και έχοντας σε γνώση σου ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.
Τώρα ξέρουμε ότι η Τουρκία ψάχνει ευκαιρία. Η ερώτηση είναι γιατί να πας τώρα να βάλεις τη σημαία σε μια βραχονησίδα και να μην την βάλεις του χρόνου που δεν θα ψάχνει ευκαιρία η Τουρκία; Τι είναι αυτό που σε πιέζει να το κάνεις τώρα ;
Γιατί θες να δώσεις στην Τουρκία ένα πρόσχημα να κάνει φασαρία; Το συμφέρον της Ελλάδας είναι η ηρεμία και η σοβαρότητα, το συμφέρον της Τουρκίας είναι η φασαρία.
Αν το κάνεις αυτό και δώσεις το δικαίωμα στην Τουρκία να κάνει φασαρία δουλεύεις υπέρ της Ελλάδος ή εναντίον της Ελλάδος;» (Όπως έλεγες κάποτε οτι η δήθεν ψυχραιμία της Ελλάδος είναι δειλία )
Σχόλιο: Η Τουρκία Άδωνι εδώ και χρόνια κάνει Υπερπτήσεις  στην Περιοχή και όχι μόνο επι Σύριζα ,αλλά είπαμε μόλις πάτε για την εξουσία αλλάζεται τροπάρι !
Τελικά Ηγέτες σε αυτόν εδώ τον τόπο ,από που ψωνίσαμε από ..Σβέρκο ;
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...