loading...

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ! ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! (ΕΓΓΡΑΦΑ-ΣΟΚ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΙΝΔΟΥΣ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΙΑΝΟΥΣ, ΙΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..!!

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…
 Αναδημοσιεύουμε από diodotos-k-t.blogspot.com
Ο αναγνώστης που μάς έστειλε το έγγραφο, φωτογράφισε δύο σελίδες, ενώ τού δινόταν η άδεια μόνο να το δει εφόσον το απαίτησε.
Ναι, καλά καταλάβατε.. είναι έγγραφο-εγκύκλιος διανεμηθέν προς ενημέρωση υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι υπάλληλοι θα υποδεχτούν κάποια στιγμή τους νέους τους «συναδέλφους» 8μηνης σύμβασης. Κι όταν ακούτε για σύμβαση περιορισμένου χρόνου στους δήμους, να είστε σίγουροι, και ειδικά λόγω του ότι δεν πρόκειται για Έλληνες, ότι θα εξελιχτεί σε σύμβαση αορίστου χρόνου και στο τέλος σε μονιμότητα.
Λογικά και εκ πρώτης όψεως οι διορισμοί αυτοί αφορούν όλους.. και Έλληνες. Εσείς γνωρίζετε πολλούς Έλληνες να μιλούν αραβικά και δη διαλέκτους* ;…
Οπότε όλες αυτές οι εθνικότητες που αναγράφονται στον τίτλο, και ειδικά άτομα των εθνικοτήτων αυτών που διαμένουν περισσότερο από 3 χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζουν ήδη αρκετά καλά να μιλούν ελληνικά, τον έχουν στο τσεπάκι τον διορισμό.
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ, τα «και καλά»   συνχρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ..ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΟΥΛΗ…
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 3/8/2018
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...