loading...

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ – ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Τις γνωστές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το «μεταναστευτικό» (τις οποίες κρύβει τελευταία το συνονθύλευμα, για προφανείς λόγους) επανέλαβε στη βουλή η βουλευτής του, Ιωάννα Γαϊτάνη, κατά τη συζήτηση για την ψήφο των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» στις δημοτικές εκλογές. Οι οποίες θέσεις προβλέπουν την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, τους οποίους οι συριζαίοι θεωρούν… αδέρφια τους. Ιδού:
«Για εμάς ο φασισμός και ο ρατσισμός παλεύεται στο δρόμο. Και το κάνουμε όλη η Αριστερά μαζί με τους μετανάστες που είναι αδέλφια μας -γιατί τους θεωρούμε ταξικά μας αδέλφια. Θα το σταματήσουμε μαζί τους. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα και μέσα στη Βουλή. Γι’ αυτό σας ζητάμε και επιμένουμε, μέσα από τις ενστάσεις μας και τις τροπολογίες μας, να κάνετε ακόμα περισσότερες παραχωρήσεις, διότι είναι πολύ λίγες αυτές που έχετε κάνει, κύριε υπουργέ. Το νομοσχέδιο έχει πολύ λίγες βελτιώσεις και δεν καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπωνΚατ’ αρχάς, κάνετε μια σοβαρή διάκριση, στην οποία επιμένετε, και είναι ζήτημα φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ και μην μας λέτε ότι μιλάτε για τον προοδευτικό χώρο και για τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.λπ., διαχωρίζετε τους μετανάστες σε νόμιμους και παράνομους, ενώ θα έπρεπε να είναι οι μετανάστες και πώς θα τους αντιμετωπίσουμε όταν δεν τους νομιμοποιείτε όλους. Αυτοί που είναι μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τι θα γίνουν; Αυτοί που ήρθαν μετά το 2005 και είναι οκτώ χρόνια εδώ τι θα γίνουν; Έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο. Άρα, επιμένετε στις διακρίσεις και στο διαίρει και βασίλευε».
Τα σχόλια δικά σας!
(ΥΓ): «Αδέρφια μας οι μετανάστες», αλλά δεν τα παίρνετε συριζομούρηδες τα… αδέρφια στα σπίτια σας, να τα ταΐζετε και να τα ποτίζετε. Έτσι κάνουνε μωρέ… τ’ αδέρφια;
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...