loading...

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

3/2/14 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ... ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ... ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΕΒΑΙΩΣ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΣΤΟ "ΑΜΗΝ.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=iiTL93fCXvA







Έφτασε στην Κεφαλονιά ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε κατευθείαν το Ληξούρι, που έχει πληγεί περισσότερο από τους σεισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema οι κάτοικοι δεν τον υποδέχθηκαν με τις καλύτερες διαθέσεις,καθώς κατά το πέρασμά του από τον κεντρικό πεζόδρομο του Ληξουρίου, έγινε αποδέκτης έντονων παραπόνων και φραστικών επιθέσεων. Μάλιστα, οι πλήροφορίες από το protothema  κάνουν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια από τους πολίτες, καθώς ο υπουργός έφτασε να δει τους σεισμόπληκτους με πολυπληθή συνοδεία αστυνομικών για ασφάλεια.
Μετά την επίσκεψή του στο λιμάνι της πόλης, σε σχολικά κτήρια και το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι το Ληξούρι «έχει υποστεί πολλές και σημαντικές ζημιές, οι οποίες σε ένα βαθμό επηρεάζουν άμεσα τη δυνατότητα των κατοίκων να έχουν μία ομαλή ζωή».

«Υπό αυτή την έννοια», πρόσθεσε, «το κράτος έχει άμεση υποχρέωση να ανταποκριθεί». Όπως είπε, θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό και από εκεί και πέρα η κρατική μηχανή πρέπει να κάνει το καθήκον της.

Στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετέβη στο Αργοστόλι, όπου συμμετείχε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Περιφέρειας (ΣΟΠΕ), κατά την οποία έγινε αποτίμηση της κατάστασης.

Αμέσως μετά ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι αποφασίστηκε «να ενισχυθεί το κράτος στο Ληξούρι και στην περιοχή της Παλικής και πρόσθεσε πως έδωσε τις σχετικές εντολές και στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική.


Πηγή:http://www.stoxos.gr/





loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...