loading...

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Στο πλευρό των ανασφάλιστων και ανέργων που απέκλεισαν τη ΔΕΗ, ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αχαΐας, Παναγιώτης Λαλιώτης

Ο κ. Λαλιώτης, κατήγγειλε την υποκρισία εκ μέρους της κυβέρνησης για τα περίφημα μέτρα που αφορούσαν τις επανασυνδέσεις.το πλευρό των ανασφάλιστων και ανέργων συμπολιτών, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων, απαιτώντας να μην υπάρξει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αχαΐας, Παναγιώτης Λαλιώτης. Ο κ. Λαλιώτης, κατήγγειλε την υποκρισία εκ μέρους της κυβέρνησης για τα περίφημα μέτρα που αφορούσαν τις επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά  που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, την περίοδο των εορτών, αφού, όπως δήλωσε, η ΔΕΗ καλεί πλέον τις οικογένειες αυτές να προχωρήσουν σε διακανονισμό και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, διαφορετικά κινδυνεύουν με διακοπή της ηλεκτροδότησης.
«Η εξαθλίωση του ελληνικού λαού συνεχίζεται. Την ώρα που η κυβέρνηση σπεύδει να ιδιωτικοποιήσει την ΑΔΜΗΕ, χιλιάδες οικογένειες στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, αδυνατώντας να καλύψουν τους λογαριασμούς τους, οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται.
Το ρεύμα είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και είναι αδιανόητο να το στερούνται χιλιάδες συμπολίτες μας. Παρά το γεγονός ότι θρηνήσαμε θύματα σε όλη την Ελλάδα, οι κυβερνώντες συνεχίζουν απτόητοι την απάνθρωπη πολιτική της. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στο πλευρό όλων των Ελλήνων για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης».
Πηγή:http://thebest.gr/

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...