loading...

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Πέθανε ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, ο “αρχιτέκτονας” της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Μετά τον Ροκφέλερ, τον αρχιερέα της Παγκοσμιοποίησης,  που μας άφησε πρόσφατα χρόνους, σήμερα ανακοινώθηκε και ο θάνατος του “αρχιτέκτονα” της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. 
Ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του αμερικανού προέδρου Τζίμι Κάρτερ, απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, όπως γνωστοποίησε η οικογένειά του.
«Ο πατέρας μου απεβίωσε ειρηνικά απόψε», έγραψε η κόρη του, η Μίκα Μπρεζίνσκι, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου NBC, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.
Βοήθησε τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ, πρόεδρο της Chase Manhattan Bank και του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, να δημιουργήσουν την Τριμερή Επιτροπή, στην οποία ανήκει και ο Λουκάς Παπαδήμος.
Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Μπρεζίνσκι; Οι γεωπολιτικές αναλύσεις του ήταν πάντα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, πολύ ακριβείς και ιδιαίτερα “προφητικές”, αφού ο ίδιος βρισκόταν πάντα στην καρδιά των κέντρων αποφάσεων. Προτείνω να διαβάσετε “Η Μεγάλη Σκακιέρα”, που κυκλοφορεί στις εκδόσεις Λιβάνη – άκρως αποκαλυπτικό βιβλίο. ΕΔΩ μπορείτε να το ακούσετε όλο στα αγγλικά.Στο επίκεντρο ωστόσο της προσοχής του βρισκόταν πάντα ο έλεγχος των πληθυσμών και ο μέγας φόβος του ήταν η μαζική αφύπνιση. Αυτή που θα στεκόταν ως εμπόδιο στην επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Κάποτε, έχει πει, ήταν ευκολότερο να ελέγξεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να τους σκοτώσεις. Σήμερα, είναι είναι ευκολότερο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να τους ελέγξεις.
Ωστόσο γι’ αυτό το “πρόβλημα”, ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι τη δεκαετία του ’70 ανακοίνωσε ότι η λύση έχει βρεθεί κι έχει ήδη δρομολογηθεί. Στο σύγγραμμα του Between Two Ages, εξηγεί πως η Τεχνολογία θα μπορέσει να ελέγξει τους πληθυσμούς, σε βάρος του περιβάλλοντος και παρά τις αντιρρήσεις κάποιων:

Από τις κορυφαίες απαντήσεις του θεωρείται κι εκείνη σχετικά με το ποιο θα είναι το επίσημο όργανο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Απάντησε ότι “προς το παρόν” δεν χρειαζόμαστε κάποιο άλλο, έχουμε τον ΟΗΕ!Zbigniew Brzezinski: Humanity’s Global Awakening Still Challenging The New World Order


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...