loading...

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Μόνο στο el.gr: Απίστευτη απόφαση για την ιδιωτική περιουσία.Γερμανοί πολίτες αντιδρούν και αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.

Ξεκίνησε και πλέον θα συμβεί παντού

Σε μία κίνηση, που καλεί όλους τους Ευρωπαίους να ξυπνήσουν, ο Δήμος του Αμβούργου στην Γερμανία κατάσχεσε έξι κατοικίες  στην περιοχή Hamm κοντά στο κέντρο της πόλης.
Ενάντια στην  θέληση των ιδιοκτητών, η Πολιτεία αποφάσισε και διατάσσει οι εν λόγω κατοικίες να ανακαινισθούν και να νοικιαστούν σε ενοικιαστές, οι οποίοι θα επιλεγούν από την πόλη.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της περιοχής, Sorina Weiland, το κόστος της ανακαίνισης θα επιβαρύνει τους ιδοκτήτες!!!
Ίδια μέτρα έχουν προταθεί στο Βερολίνο, την γερμανική πρωτεύουσα, αλλά μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί ως αντισυνταγματικά.
Γερμανοί πολίτες αντιδρούν και αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα:
Οι Αρχές θα μειώσουν το μέγιστο όριο τετραγωνικών μέτρων ανά άτομο και θα αναγκάσουν ιδιοκτήτες σπιτιών να ζουν μαζί με ξένους ανθρώπους και δη μετανάστες;
Η Ατζέντα 2030 πάντως αυτό προβλέπει!
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως στην χώρα παρατηρείται έλλειψη κατοικιών και ψέγουν τους ιδιοκτήτες που κρατούν σπίτια άδεια, κάτι που αν μη τι άλλο αποτελεί δικαίωμά τους. Μόνο στο Αμβούργο, τονίζουν, υπάρχουν περίπου 5.000 κατοικίες που δεν χρησιμοποιούνται.
Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Hamburger Abendblatt», ο Δήμος πήρε, για πρώτη φορά, την απόφαση να παρέμβει και να απαλλοτριώσει έξι κατοικίες ενός ιδιοκτήτη που τις κρατούσε άδειες.
Μάλιστα έδωσε τα κλειδιά των κατοικιών σε καταπιστευματούχο και τα διατάχθηκε η ανακαίνιση των σπιτιών, με τον ιδιοκτήτη να πληρώνει μάλιστα το κόστος.
Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ακολουθεί η «αναγκαστική ενοικίαση – Zwangsvermietung». Η Πολιτεία θα επιλέγει ενοικιαστές και ο νοικάρης θα είναι δύσκολο πλέον να τους απορρίψει.
Αξιοσημείωτο είναι πως οι «Πράσινοι» και οι «Σοσιαλιστές» της Γερμανίας δημιούργησαν «Hotline», στην οποία πολίτες θα καταδίδουν συμπολίτες τους που διατηρούν άδειες κατοικίες.
Είπατε κάτι;
Ήδη και στην Ελλάδα οι κυβερνώντες ζητούν την επίταξη ξενοδοχείων, προκειμένου να ζουν εκεί μουσουλμάνοι μετανάστες, άσχετα αν αντιδρά ο ιδιοκτήτης ή όχι.
Υπάρχει, κατά τα φαινόμενα, οργανωμένο σχέδιο στην Ευρώπη και καλό θα ήταν να γνωρίζουμε εδώ στην Ελλάδα τι συμβαίνει και τι μας περιμένει.
Δεν θα γίνουν, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ήδη.




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...