loading...

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τρέμει η Tρόικα: Ζήτησαν νερό εμφιαλωμένο και να το ανοίξουν μόνοι τους!

Είναι τόσο πολλά τα δεινά που έχουν προκαλέσει στη πολύπαθη χώρα που η τρόικα φοβάται ότι θα υπάρξει πράξη αντεκδίκησης σε τέτοιο μεγάλο βαθμό ώστε να φοβούνται ακόμη και να πιουν ή να φάνε κάτι στις επισκέψεις τους στην Αθήνα.

Αυτή τη φορά οι συμμετέχοντας στη σύσκεψη υπουργοί δεν κέρασαν τίποτα τους Τροϊκανούς, αφού την προηγούμενη φορά -τον Δεκέμβριο- όταν ο κ. Στουρνάρας τους πρόσφερε μήλα, αχλάδια και ακτινίδια, δίστασαν να τα πάρουν φοβούμενοι μήπως κάποιοι θέλουν να τους... δηλητηριάσουν.

Θυμίζουμε ότι τότε ο υπουργός Οικονομικών έγινε... δοκιμαστής φρούτων προκειμένου να πείσει τον Τόμσεν και την παρέα του ότι τίποτα δεν πρόκειται να τους συμβεί σε περίπτωση που φάνε από την πιατέλα με τα φρούτα.
Αυτή τη φορά σύμφωνα με τον Βηματοδότη, οι ελεγκτές ζήτησαν μόνο νερό, αλλά εμφιαλωμένο, με την παράκληση να ανοίξουν οι ίδιοι το μπουκάλι ή να τους ανοίξουν μπροστά τους το μπουκάλι.
Οι τροικανοί όμως, δεν θα πρέπει αν φοβούνται τους υποτακτικούς της μνημονιακής κυβέρνησης αλλά τον απλό λαό που έχει φτάσει στα όρια εξαθλίωσης...
Σχετικά με τη συμπεριφορά των Τροϊκανών από την προηγούμενη φορά που ήρθαν, υπουργός που μετείχε στη σύσκεψη είπε:
«Ηταν αρνητικοί σε όλα, σε ό,τι προτείναμε έλεγαν όχι. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο κ. Τόμσεν παρέμεινε σιωπηλός. Αντιθέτως αυτός που μιλούσε πιο πολύ και απέρριπτε τα πάντα ήταν ο κ. Μορς. Ισως ο κ. Τόμσεν να μην είχε όρεξη ούτε για κουβέντα ούτε για αντιπαράθεση. Μας είπε ότι τελειώνει η θητεία του...».
 Πηγή:http://www.fornews.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...