loading...

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ “ΑΡΠΑΖΕ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΙΑΝΟΥΣ” ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ- Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ συνελήφθη χθες το μεσημέρι έξω από την Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη, στενός συνεργάτης του βουλευτή και πρώην επικεφαλής Περιφερειακού συνδυασμού στην Αττική αλλά και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκου Νικολόπουλου. Το “μπουμπούκι”, όπως αποκαλύφθηκε, συνελήφθη να ζητάει και να λαμβάνει χρήματα από αλλοδαπούς ώστε να τους βγάλει χαρτιά παραμονής στη χώρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κύριος αυτός πιάστηκε επ’αυτοφώρω να παίρνει χρήματα από Μπαγκλαντεζιανό-1500 ευρώ- αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Κατά την αστυνομία που διενεργεί προανάκριση ο Αλβανικής καταγωγής συνεργάτης του Νικολόπουλου φέρεται να εμπλέκεται σε συμμορία που έκανε συστηματικά την ίδια δουλειά. Από το περιβάλλον Νικολόπουλου επιβεβαιώνεται ότι το εν λόγω πρόσωπο ήταν στην “αυλή” του βουλευτή.

Περισσότερα σε λίγο.

Νεώτερες πληροφορίες 13:00



Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ επικοινώνησε με τον ίδιο τον κ.Νικολόπουλο, πριν από λίγο: “Πράγματι τον είχα συνεργάτη. Είχε πάρει το βουλευτικό αυτοκίνητο για να το φτιάξει στο συνεργείο. Μόλις το μάθαμε(το ερώτημα είναι πως το πληροφορήθηκε ο κ.Νικολόπουλος), εμείς τον πήγαμε και τον παραδώσαμε στην αστυνομία”.

Αυτά μας ανέφερε ο βουλευτής. Το θέμα όμως έχει πολλά ερωτηματικά: Ο βουλευτής δεν ήξερε ποιον έχει δίπλα του; Και πως του έδινε το κρατικό αυτοκίνητο; Και ο συνεργάτης του είχε βγει στην “αγορά” και με το αυτοκίνητο του βουλευτή τα άρπαζε; Πάντως κατά τις πληροφορίες μας ο κύριος αυτός ήταν οδηγός του Νίκου Νικολόπουλου και “σκιά” του. Άρα έχουμε θέμα και μάλιστα μεγάλο. Θα δούμε τι θα λέει η δικογραφία και θα βγάλουμε συμπεράσματα για το που πήγαινε το “ταμείο” με τα λεφτά των αλλοδαπών.

Δείτε το σχετικό έγγραφο που αποκαλύπτει το makeleio.gr στο οποίο ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος-ο οποίος εκτίθεται ανεπανόρθωτα-ζητάει από την Βουλή να χορηγήσει κάρτα εισόδου στον συνεργάτη του:
Πηγή:www.makeleio.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...