loading...

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΣΟΚ! ΛΗΣΤΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΠΕΝΣΑ ΤΡΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ!

Κτηνωδία, αγριότητα που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους!
Συμμορία αδίστακτων ληστών εισέβαλε σε σπίτια ηλικιωμένων και τους βασάνιζε με πρωτοφανή σκληρότητα για να αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Σε μία περίπτωση μάλιστα έβγαλαν με πένσα τρία χρυσά δόντια από 87χρονη!
Η εισβολή στο σπίτι της ηλικιωμένης στην οδό Κολοκοτρώνη στο Κερατσίνι, έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Τα μέλη της συμμορίας έσπασαν το τζάμι από το παράθυρο, μπήκε μέσα ο ένας δράστης, ο οποίος αμέσως κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της 87χρονης.
Η ηλικιωμένη γυναίκα κοιμόταν όταν ξαφνικά δέχτηκε την επίθεση του ληστή. Ο κακοποιός άρχισε να τη χτυπά με κλωτσιές και μπουνιές, την ανάγκασε να βγάλει την μπλούζα της, την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την τρυπά με βελόνες στο σώμα της. Τα βασανιστήρια όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο αδίστακτος ληστής άρπαξε μία πένσα και της έβγαλε τρία δόντια! Η 87χρονη για να σωθεί, προσποιήθηκε ότι είναι νεκρή κι έτσι ο ληστής έφυγε από το σπίτι της.
Τέσσερις ημέρες αργότερα η ίδια συμμορία εισέβαλε στις 11.30 το πρωί σε σπίτι στα Καμίνια.
Τρεις ληστές οι οποίοι είναι Έλληνες, χτύπησαν το κουδούνι της συνδιαχειρίστριας της πολυκατοικίας η οποία εκείνη την ώρα ήταν στο σπίτι με τον γιο της, προσποιούμενοι πως θέλουν να πληρώσουν τα κοινόχρηστα. Μόλις η γυναίκα άνοιξε την πόρτα την χτύπησαν με σφυριά στο κεφάλι και στο σώμα, όπως και τον 28χρονο γιο της.
Οι ληστές άφησαν μητέρα και γιο μέσα σε μία λίμνη αίματος και έφυγαν αφού άρπαξαν μία τηλεόραση και χρήματα.
Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τρία μέλη της συμμορίας, δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο. Οι άνδρες της ασφάλειας πιστεύουν ότι έχουν διαπράξει τουλάχιστον άλλη μία ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στον Πειραιά.


Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...