loading...

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Προς Τσίπρα και Καμμένο… Στείλτε φυλακή και τα «μεγάλα ψάρια» (ΓΑΠ και Μπένι), οχι μόνο τη «μαριδούλα» (Λιακουνάκο)











                     ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ… ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΕ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ».
Τους Γιώργο Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά (και όχι μόνο), που κατέστρεψαν, πρόδωσαν και λεηλάτησαν την Ελλάδα… Ξεκινήστε από αυτούς, ώστε να ανοίξουν ευκολότερα οι πόρτες για όλους τους υπόλοιπους… Να πιάνετε και τις «μαριδούλες» τύπου Θωμά Λιακουνάκου, αλλά να μην μείνετε εκεί… Ήδη η εικόνα σας είναι «τραυματισμένη» από την κωλοτούμπα του μνημονίου… Αν δεν πατάξετε και τη διαφθορά, όπως εσείς οι ίδιοι αναφέρετε σε κάθε ευκαιρία, τότε θα είστε το ίδιο συνυπεύθυνοι…
Γιατί ήδη υπάρχει η αίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μαζέψει τους ξοφλημένους επιχειρηματίες που έχουν ανοιχτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη για να τους αντικαταστήσει με δικούς του…
Ο χρόνος που έχετε μπροστά σας είναι μηδαμινός… Τα στοιχεία υπάρχουν ήδη… Προχωρήστε…
Για πρώτη φορά ο τ. εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ αποκάλυψε κρυφά ραντεβού Γάλλων και Γερμανών με το ΔΝΤ σε ξενοδοχεία, την ίδια στιγμή που ο Παπανδρέου έκανε τα κρυφά ραντεβού με τον Στρος Καν! Ο Π. Ρουμελιώτης με αυτή του την αποκάλυψη, στέλνει Παπανδρέου και Βενιζέλο στην φυλακή.




Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν μερικούς μόλις μήνες ανακοίνωσε επίσημα πως θα καταθέσει πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή στο καθεστώς των Μνημονίων και της επιτήρησης, ούτως ώστε να μπορέσει να πείσει τους εταίρους για την ανάγκη να θεσμοθετηθούν τα μέτρα που έχει υποσχεθεί.
Η έρευνα της εξεταστικής θα καταλάμβανε τέσσερις κρίσιμες περιόδους για την υπαγωγή στο καθεστώς των Μνημονίων.
– Η πρώτη περίοδος Οκτώβριος 2009- Μάιος 2010, δηλαδή έρευνα για την υπαγωγή στο Μνημόνιο (1η δανειακή σύμβαση).
– Η δεύτερη περίοδος Μάιος 2010-Νοέμβριος 2011, δηλαδή τη 2η δανειακή σύμβαση.
– Η τρίτη περίοδος Νοέμβριος 2011-Μάιος 2012, δηλαδή το PSI.
– Η τέταρτη περίοδος Μάιος 2012 και εντεύθεν.
Ακόμα Περιμένουμε… Με την υπομονή να έχει εξαντληθεί



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...