loading...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Σουηδία: 46% των γυναικών άνω των 16 δεν βγαίνουν έξω το βράδυ λόγω μούσλι. Πρωτεύουσα βιασμών στην Δύση!

Στην Σουηδία το 46% των γυναικών άνω των 16 ετών φοβούνται να βγουν έξω με το σκοτάδι για το φόβο του βιασμού από μουσουλμάνους μετανάστες!
Το Κοράνι διδάσκει ότι οι άπιστες γυναίκες μπορούν να ληφθούν νομίμως για σεξουαλική χρήση. Επίσης το Κοράνι λέει: «Ω Προφήτη, πείτε στις συζύγους σας και τις κόρες σας και τις γυναίκες των πιστών για να φέρει τα κάτω πάνω από τον εαυτό τους στα εξωτερικά τους ενδύματα. Αυτό είναι πιο κατάλληλο για να είναι γνωστές και δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση. Και πάντα ο Αλλάχ συγχωρεί και είναι φιλεύσπλαχνος.» Το συμπέρασμα είναι ότι αν οι γυναίκες δεν προσέχουν τον εαυτό τους και δεν καλύπτουν επαρκώς τα εξωτερικά ενδύματα τους, μπορεί να γίνει κατάχρηση, και μια τέτοια κατάχρηση θα ήταν δικαιολογημένη.
«Σχεδόν κάθε γυναίκα στην Σουηδία αισθάνεται πολύ ή κάπως ανασφαλής όταν κυκλοφορεί μόνη της στο σκοτάδι», βρίσκει νέα έρευνα από την εφημερίδα Aftonbladet στον απόηχο του βιασμού από μετανάστη.
Συνδυάζοντας μια ευρεία μελέτη της στάσης των γυναικών απέναντι στις εξόδους το βράδυ με δικές τους προσωπικές συνεντεύξεις, τα ευρήματα δείχνουν ότι η δήλωση της 34 χρονης Ellinor Andersson ότι έφερε ένα μάτσο κλειδιά στο χέρι της την νύχτα, έτοιμη να χτυπήσει τυχόν επιτθέμενο, είναι απολύτως φυσιολογική.
Μιλώντας στην Aftonbladet, η γυναίκα είπε: «Εγώ ποτέ δεν θα πάω για τρέξιμο μόνη μου την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ». Μιά άλλη είπε ότι ποτέ δεν θα βγούμε έξω και μόνο μετά από τις επτά το βράδυ.
Η έρευνα διαπιστώνει ότι τώρα 46% των γυναικών ηλικίας 16 ετών και άνω αισθάνθηκε είτε πολύ ή κάπως ανασφαλείς όταν είναι μόνες στο σκοτάδι, σε σύγκριση με μόλις το 20% για τους άνδρες. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλές νιώθουν άβολα και τα αποτελέσματα δείχνουν επίσης 43% ότι δήλωσαν ότι αισθάνονται ανασφάλεια, ενώ βρίσκονται σε μια δική τους πόλη στην δική τους χώρα και γύρω στο ένα τρίτο είπαν «φοβούνται» τις Σουηδικές πόλεις.
Πολλές γυναίκες ήταν τόσο φοβισμένες να επιστρέψουν σπίτι στο σκοτάδι, φτάνοντας σε υπερβολές για να το αποφύγουν. Σχεδόν το ένα τρίτο δήλωσε ότι θα προτιμούσε να μείνει στο σπίτι ενός φίλου τη διάρκεια της νύχτας από το να προσπαθήσει να πάει σπίτι μετά την δύση του ηλίου.
Οι αριθμοί μπορεί να έρθουν ως έκπληξη για μερικούς, δεδομένης της φήμης της Σουηδία ότι κάποτε απολάμβανε την θέση ως μία από τις πιο ευτυχισμένες και πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο. Σήμερα, η Σουηδία έχει κληθεί η πρωτεύουσα των βιασμών στην Δύση, και παρά τις προσπάθειες να καταρρίψουν τον τίτλο εξακολουθεί να έχει σημαντικά υψηλότερο από το μέσο όρο ποσοστά επιθέσεων.
Ενώ η μελέτη της Aftonbladet δεν κάνει καμία απολύτως αναφορά στο τι ακριβώς οι γυναίκες φοβούνται, η μελέτη έρχεται μέσα από ένα καταιγισμό ιστοριών που βγαίνει από γυναίκες που βιάζονται και δέχονται επιθέσεις από τους νεοαφιχθέντες μετανάστες.
Μια σημαντική ανησυχία είναι ότι πολλοί από αυτούς τους άνδρες παραμένουν ελεύθεροι, ή υπόκεινται σε ασήμαντες ποινές ή δεν έχουν πιαστεί καθόλου. Μια είδηση που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα μυαλά των Σουηδών γυναικών, και αναφέρθηκε από τα εθνικά τους μέσα ενημέρωσης, πριν η αστυνομία σταμάτησει να αποκαλύπτει την ταυτότητα των δραστών των εγκλημάτων όπου οι μετανάστες συμμετείχαν για να αποφευχθούν τυχόν φαινόμενα ρατσισμού, είναι ότι από μια βίαιη συμμορία σε ένα απομονωμένο πάρκο βιάστηκε μια γυναίκα που υπέστη δραματικούς τραυματισμούς τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά αλλάζοντας την ζωή της για πάντα.
Η 23χρονη δέχθηκε επίθεση, ενώ καθόταν μόνη της σε ένα παγκάκι στο πάρκο από μια συμμορία εφήβων μεταναστών. Από τη στιγμή που την κτύπησαν στο έδαφος ο αρχηγός της συμμορίας χρησιμοποίησαι το κινητό του τηλέφωνο για να καλέσει τους φίλους του για να τους ακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στον ομαδικό βιασμό. Τελικά η γυναίκα βιάστηκε πρωκτικά και κολπικά έξι φορές από τους μουσουλμάνους εισβολείς ενώ εκείνοι γελούσαν μαζί της.
Αυτούς μας φέρνουν οι δυτικοί ηγέτες και μας προπαγανδίζουν τα παραμύθια περι αρμονικής συμβίωσης και οικογενειακής αγκαλιάς.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...