loading...

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Η κυβέρνηση της ανωμαλίας: Ανοίγει «παράθυρο» για υιοθεσίες από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!

Όσοι θεωρούσαν ότι η κυβέρνηση θα σταματούσε απλώς στη ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης (το οποίο ψήφισαν και αρκετοί βουλευτές της ΝΔ, με πρώτο και… χειρότερο τον νυν αρχηγό του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη) κάνουν μεγάλο λάθος, κι αυτό φαίνεται από τις νέες διαθέσεις των κυβερνώντων.
Μετά, λοιπόν, το σύμφωνο συμβίωσης, έρχεται τώρα στην επιφάνεια ένα άλλο πολύ πιο σημαντικό ζήτημα, αυτό της υιοθεσίας (!) παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, κάτι το οποίο ούτε ως κακόγουστο ανέκδοτο δεν θα ακουγόταν πριν από μερικά χρόνια. Μάλιστα, απ΄όσα διαβάζουμε, το συγκεκριμένο ζήτημα της δυνατότητας υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια θα εξεταστεί από την ειδική Νομιμοπαρασκευαστική Επιτροπή, η οποία ασχολείται με την αναθεώρηση του οικογενειακού δίκαιου.
Όπως υποστηρίζει ο γ.γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστής Παπαϊωάννου (ο εθνομηδενιστής με την… συνεπή πολιτική πορεία, περνώντας από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τελευταία, μέχρι στιγμής εννοείται, στάση του τον ΣΥΡΙΖΑ) θα γίνουν οπωσδήποτε νομοθετικές αλλαγές και παρεμβάσεις, αφού – σύμφωνα μ΄αυτόν –  το ισχύον σύστημα είναι ακραία προβληματικό και ταλαιπωρεί πολλά ζευγάρια! Μάλιστα, ο απίθανος αυτός τύπος είπε ότι η κυβέρνηση έχει την δική της θέση, αλλά δεν θέλει να… προκαταβάλλει την Επιτροπή!
Είναι ολοφάνερο ότι οι εθνομηδενιστές (και) της παρούσας συγκυβέρνησης ακολουθούν την τακτική του «σαλαμιού». Φέρνουν ένα – ένα τα αντεθνικά νομοσχέδια, σαν κομμένες φέτες σαλαμιού, για να τα «καταπιεί» πιο εύκολα το στομάχι/συνείδηση των Ελλήνων.
Τέτοιες παρακμιακές απόψεις θα παρέμεναν απλώς στο περιθώριο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, εάν οι φορείς αυτών των απόψεων δεν είχαν το όπλο της εξουσίας στα χέρια τους, όχι μόνο για να νομοθετούν, αλλά και για να απειλούν με ποινική εξόντωση όποιους έχουν διαφορετική τοποθέτηση, βαφτίζοντας εντελώς αυθαίρετα ως «ρατσιστικές» αυτές τους τις τοποθετήσεις.Κάποια στιγμή, το εθνομηδενιστικό, πολυπολιτισμικό, αντιλαϊκό και απάνθρωπο μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ θα μας αδειάσει την γωνιά, αλλά τα νομοθετήματά του (πολλά εκ των οποίων ψηφίστηκαν και από τους άλλους φορείς του «συνταγματικού τόξου») θα ταλαιπωρούν την Πατρίδα και τον Λαό για πολύ καιρό ακόμη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...