loading...

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ωρολογιακή ΒΟΜΒΑ Ισλαμιστών στο κέντρο της πρωτεύουσας του ΠΕΡΙΚΛΗ μέσα σε τουριστική περίοδο! Απαλλοτριώθηκε ξενοδοχείο και στοιβάζουν 3.000 ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ στο «PLAZA»!!! Η φάρα του Αλλάχ βρήκε ΜΟΝΙΜΗ γειτονιά και είναι εδώ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  • Σύμφωνα με καταγγελίες πλημμύρισαν με λαθραίους το κέντρο της Αθήνας
  • Τους παίρνουν απο Πειραιά με πρωτοστάτες ΜΚΟ και τους αδειάζουν στο ξενοδοχείο «ΠΛΑΖΑ» μέσα στις ελληνικές γειτονιές.
  • Στο εν λόγω ξενοδοχειο θα στεγάσουν πάνω από 3.000!!! Ήδη είναι εκεί 1000
Οι κάτοικοι στην περιοχή είναι έντρομοι και υποστηρίζουν πως μολονότι παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία, δεν γίνεται τίποτα. Οι αστυνομικοί το μόνο που κάνουν είναι να  περιπολούν που και που το χώρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο ξενοδοχείο «Plaza» βρίσκονται ήδη 1000 λαθρομετανάστες και θα έρθουν κι άλλοι. Υπολογίζεται ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα στοιβαχτούν σαν τσουβάλια πάνω από 3.000 άτομα, αν υπολογίσει κανείς ότι κάποιοι θα κοιμούνται και χύμα στους διαδρόμους.
Oι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι μάλλον απ΄ότι πληροφορούνται αυτός είναι ο «αρχηγός» που έχει κανονίσει τα πάντα(ο καλός κύριος στον κύκλο)
Όπως εύκολα μπορείτε να διακρίνεται από τις φωτογραφίες και το βίντεο, η περιοχή είναι γεμάτη με μουσουλμάνους. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης και δεν γνωρίζουμε αν μέσα έχει έπιπλα (κρεβάτια κτλ.)
Το φορτηγό στο οποίο βρίσκονται οι μουσουλμάνοι έχει πράγματα! Πιθανότατα και τρόφιμα αφού θεωρούν ότι εκεί είναι η μόνιμη κατοικία τους.
Κανείς στη γειτονιά δεν ξέρει αν αυτό το γεγονός το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης!
Ολοι κατηγορούν τις ΜΚΟ και πιστεύουν οτι αυτές το οργάνωσαν!
Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής (Μιχαήλ Βόδα) δεν ανοίγει το θέμα και αν κάποιος αγανακτισμένος πολίτης πάει να διαμαρτυρηθεί η απάντηση που παίρνει είναι ότι «το θέμα το εχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές»!



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...