loading...

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ (ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.Βίντεο.

Στα βίντεο,στο αστεράκι κάτω δεξιά,ρυθμίζουμε στα ελληνικά τους υπότιτλους.
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Στη σημερινή εποχή που οι κίνδυνοι έχουν αυξηθεί αρκετά σε σύγκριση με παλαιότερα χρόνια δεν είναι ασφαλείς πλέον για τα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο, ειδικά στην Αμερική. Όπως φαίνεται σύντομα θα είναι έτσι και στην Ευρώπη με την προώθηση όλο και περισσότερων ομοφυλοφίλων σε θέσεις κλειδιά.
Αυτή είναι η τρομερή ιστορία ενός δασκάλου δημοτικής εκπαίδευσης και του «συζύγου» του που αφορά βιασμό και κακοποίηση ανηλίκων μαθητών.
Ο Aric Babbitt, ένας δάσκαλος στην Μινεσότα σε ένα δημοτικό σχολείο και «η αδερφή σύζυγός του» ο Μάθιου Deyo ήταν αυτό που πολλοί θεωρούσαν ένα «ωραίο γκέι ζευγάρι».
Βρέθηκαν νεκροί την περασμένη εβδομάδα στο νησί Lopez στην πολιτεία της Ουάσινγκτον σε μια προφανή δολοφονία-αυτοκτονία.
Γιατί αυτοί οι «αξιαγάπητοι ομοφυλόφιλοι» αυτοκτόνησαν; Η αστυνομία τους είχε στο στόχαστρο εδώ και καιρό και τους καταδίωκε. Ήταν δράστες οι οποίοι κατά σειρά κακοποιούσαν σεξουαλικά παιδιά.
Πάνω στην εικόνα ο ένας από τους δύο ομοφυλόφιλους  Aric Babbitt.
Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, το ομοφυλόφιλο ζευγάρι εγκατέλειψε την Μινεσότα, χωρίς περαιτέρω επαφή με φίλους ή οικογένεια, τη 16η Αύγουστου. Αυτή ήταν η ίδια μέρα που η αστυνομία έψαξε το σπίτι τους σε σχέση με μια έρευνα σεξουαλική κακοποίησης. Αυτό έγινε δύο μέρες αργότερα αφότου οι δύο άνδρες είχαν κατηγορηθεί για κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού, σύμφωνα με έγγραφα. Τα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι το ζευγάρι κακοποιούσε κατά σειρά ανήλικα χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους: Ποτίζοντας τα αλκοόλ και μαριχουάνα και κακοποιώντας τους όταν βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.
Ο Babbitt ήταν δάσκαλος στο δημοτικό σχολείο από το 2002 και είχε διδάξει πρώτη, δευτέρα, τρίτη, πέμπτη και έκτη δημοτικού.
Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των εφήβων αγοριών και του Babbitt και Deyo γινόταν σε δωμάτια του ξενοδοχείου στην Μινεάπολη, και στην οικία στο σπίτι του ζευγαριού.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα αγόρια είπαν στους ερευνητές ότι ο Babbitt και ο Deyo τους πότιζαν με αλκοόλ και μαριχουάνα.
Ένα αγόρι είπε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Babbitt και τον Deyo λίγο καιρό χωρίς προφύλαξη με τους δύο άνδρες να βρίσκονται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Μινεάπολη.
«Το αγόρι είπε ότι δεν ήθελε να το κάνει αυτό, αλλά δεν ήξερε πώς να αρνηθεί και να ξεφύγει από τα δίχτυα τους», αναφέρει το δικαστικό έγγραφο.
Οι Babbitt και Deyo νοίκιασαν δωμάτια στο ξενοδοχείο για το αγόρι και τους φίλους του, για το φεστιβάλ ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας που έλαβε μέρος στην πόλη. Το αγόρι ανέφερε τους ερευνητές ότι ο Babbitt γινόταν έξαλλος όταν το αγόρι αρνούταν να καταναλώσει αλκοόλ.Μετά τους παρέσυραν σε δήθεν αστείες γυμνές φωτογραφήσεις και τέλος τους πότισαν με αλκοόλ και ναρκωτικά που την επόμενη μέρα ούτε θυμόνταν καλά τι ακριβώς συνέβη το προηγούμενο βράδυ. Το ζευγάρι ομοφυλοφίλων ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά την άλλη ημέρα, χαρίζοντας τους δώρα, και δίνοντας τους κάποια πράγματα που επιθυμούσαν να είχαν. Το μόνο που ζητούσαν ως αντάλλαγμα ήταν να μην μιλήσουν σε κανέναν για αυτά που συνέβησαν.
Ένας άλλος έφηβος, ανέφερε πως ο Babbitt ήταν δάσκαλος του στη Δευτέρα δημοτικού και τον βοηθούσε στον χωρισμό των γονιών του. Μόλις όμως έκλεισε τα 16 του χρόνια οι Babbitt και Deyo τον κάλεσαν στο σπίτι τους ποτίζοντας τον ναρκωτικά. Αργότερα ο Deyo έκανε μασάζ τον νεαρό αγγίζοντας τα ιδιωτικά μέρη του, ενώ ο Babbitt παρακολουθούσε.
Από τις έρευνες προκύπτει ότι διάλεγαν παιδιά από διαζευγμένους γονείς, χήρες μητέρες ή παιδιά με προβληματικές σχέσεις με τους γονείς τους στο σπίτι.
Πολλοί έφηβοι παρουσιάστηκαν και τους κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένου βιασμού, σύμφωνα με τα έγγραφα. Πριν εξαφανιστούν, το ζευγάρι επισκέφτηκε συγγενείς και παρακάλεσαν σχετικά ζητώντας να δανειστούν ένα όπλο, επειδή είπαν ότι επρόκειτο να κάνουν κάμπινγκ και ήθελαν προστασία από αρκούδες, σύμφωνα με τα έγγραφα.
Παρόλα αυτά όπως αποδείχτηκε, ο λόγος που χρειάστηκαν όπλο ήταν για να αυτοκτονήσουν. Το ζευγάρι ομοφυλοφίλων θάφτηκε στο νησί Lopez. Μαζί είχαν και ένα σημείωμα πριν πεθάνουν λέγοντας πώς αυτοκτόνησαν.
Παραπάνω ο Babbitt αριστερά και ο Deyo δεξιά.
Αυτή είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις ομοφυλοφιλικής παιδοφιλίας. Υπάρχουν αμέτρητα ακόμη παρόμοια περιστατικά τα οποία αποδεικνύουν τη στενή σχέση μεταξύ ομοφυλοφιλίας και παιδοφιλίας.
Σε επόμενο βίντεο θα δείτε ένα σύγχρονο πείραμα με ανήλικα κοριτσάκια που τα καλεί μέσω Facebook ένας χρήστης για να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα συνεργαζόμενος με τους γονείς τον κοριτσιών. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να δείξει σε τι κίνδυνο βρίσκονται τα παιδιά καθώς και πόσο εύκολα μπορούν να πέσουν θύματα παιδεραστών με τα κοινωνικά δίκτυα.
Τα παλιά χρονιά έβγαζαν διάφορα σποτάκια τα όποια πληροφορούσαν και ενημέρωναν τα παιδιά για τον κίνδυνο των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι παραμόνευαν σε κάθε γωνία. Κάποιοι σήμερα τα κοροϊδεύουν, άλλα δεν έχουν καταλάβει πόσο κινδυνεύουν καθημερινά τα παιδιά τους από ομοφυλόφιλους και παιδόφιλους.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...