loading...

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Παγκόσμια αστάθεια: Καταρρέουν οι ΗΠΑ – Τι λέει η NASA και κορυφαία τράπεζα της Νορβηγίας.

Ο δυτικός πολιτισμός θα καταρρεύσει σκόπιμα, προκειμένου ο παγκόσμιος ηγέτης να παρουσιαστεί ως σωτήρας στα τρομοκρατημένα πλήθη.

Έρευνα της NASA επιβεβαιώνει την άνωθεν εκτίμηση, καθώς ισχυρίζεται πως ο πολιτισμός της Δύσης είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης, στα πρότυπα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εξαιτίας της διαστρωμάτωσης της κοινωνίας σε ελίτ και μάζες.
Σε άνισες κοινωνίες, γράφει η έρευνα, «είναι δύσκολο να αποφευχθεί η κατάρρευση. Οι ελίτ μεγαλώνουν και καταναλώνουν πάρα πολύ». Βέβαια δεν μας εξηγεί η NASA ποιοι θεωρούνται «ελίτ».
Έτσι, θα έρθει ο παγκόσμιος ηγέτης να φέρει ισότητα, εξισώνοντας τους πάντες προς τα κάτω εκτός από την πραγματική ελίτ, δηλαδή τους εκλεκτούς του.
Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων  Goddard της NASA υπό την καθοδήγηση του Εθνικού Επιστημονικού Ιδρύματος «Safa Motesharrei».
Φυσικά δεν παραλείφθηκε η αναφορά στην Ατζέντα 21 , καθώς στην έρευνα τονίζεται πως, προκειμένου να αποφευχθεί δήθεν η κατάρρευση, πρέπει να προστατευτεί η φύση και να μειωθεί η εξάντλησή της, τουτέστιν να απομακρυνθούν από αυτήν οι «κακοί» άνθρωποι, οι οποίοι συνεχώς καταναλώνουν.
Την ίδια ώρα, πέραν του περιβάλλοντος, χρησιμοποιείται η οικονομία, με σκοπό να δικαιολογηθεί το επικείμενο παγκόσμιο κραχ.
Η μεγαλύτερη τράπεζα της Νορβηγίας «DNB» στοιχηματίζει για πρώτη φορά πως η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ θα καταρρεύσει και φυσικά μαζί της θα συμπαρασύρει όλη την Δύση.
Η Τράπεζα αναφέρει χαρακτηριστικά πως θα προκληθεί παγκόσμια αστάθεια.
Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι της τράπεζας, πάρα πολλές αμερικανικές επιχειρήσεις είναι υπερχρεωμένες, ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας, των τροφίμων και των τηλεπικοινωνιών.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με την χθεσινή είδηση πως δρομολογείται άμεσα η ανέγερση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα, μας ωθεί στο να πιστεύουμε πως ραγδαίες εξελίξεις βρίσκονται προ των πυλών.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...