loading...

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Προέδρου Τσεχίας: Δεν πρόκειται να φιλοξενήσουμε μουσουλμάνους μετανάστες.

Στα «προσφυγάκια» ήταν αφιερωμένο το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του προέδρου της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, αρνούμενος -για μια ακόμα φορά- να φιλοξενήσει στην χώρα του «μουσουλμάνους μετανάστες».
Και στην περίπτωση της Τσεχίας δε μιλάμε για δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες, όπως στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων», αλλά για μόλις 6.200 «προσφυγάκια», που -αυθαιρέτως!- η Ε.Ε. θέλει να «χρεώσει» στην συγκεκριμένη χώρα!
Ιδού τα κυριότερα σημεία του μηνύματος:
«Το να υποδεχθούμε μουσουλμάνους μετανάστες, που θα είναι δύσκολο να ενσωματωθούν στην χώρα μας, θα σήμαινε ότι θα δημιουργούσαμε ένα φυτώριο ικανό να οδηγήσει σε ενδεχόμενες τρομοκρατικές ενέργειες. Σχεδόν κανείς δεν αμφισβητεί πλέον σήμερα τη σχέση του μεταναστευτικού κύματος και των τρομοκρατικών επιθέσεων.
Για αυτό ακριβώς αντιτίθεμαι στην ιδέα βάσει της οποίας θα ήταν καλό να φιλοξενήσουμε στην χώρα μας τα επόμενα δύο χρόνια περίπου 6.200 μετανάστες σε μια, όπως ονομάζεται, εθελοντική βάση, κάτι που είναι σχεδόν το ίδιο με τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/christougenniatiko-mhnuma-proedrou-tsechias-den-prokeitai-na-filojenhsoume#ixzz4UAilSQol


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...