loading...

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Μουσουλμάνοι απήγαγαν μία έφηβη χριστιανή. ΠΩΣ την τιμώρησαν για την πίστη της...

Στη Δυτική Αφρική, ένα 14χρονο κορίτσι χριστιανικής καταγωγής απήχθη από μουσουλμάνους άντρες και τιμωρήθηκε για την εξάσκηση της πίστης της με τον πιο τραγικό τρόπο, με τον ακρωτηριασμό των γεννητικών της οργάνων.
Η έφηβη, με το όνομα Lydia, επέστρεφε σπίτι της από το σχολείο, όταν απήχθη από εξτρεμιστές άντρες και την ακρωτηρίασαν βάναυσα. Οι άντρες στη συνέχεια την παράτησαν μόνη να αιμορραγεί και να ουρλιάζει για βοήθεια. Ένας ντόπιος άκουσε τις φωνές της Lydia και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Όταν διακομίσθηκε, έπεσε σε κώμα και έκτοτε αγωνίζεται για την ζωή της. Η έφηβη έγινε στόχος εξαιτίας της χριστιανικής της πίστης. Μιλούσε συχνά για τον Εσταυρωμένο και την Ανάστασή του.
Η τραγική ιστορία γρήγορα έγινε viral, και πολλοί ζητούν οι εγκληματίες να τιμωρηθούν από το νόμο.
«Περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να διαβάσουν αυτή την ιστορία και ίσως έτσι καταλάβουν γιατί ο Τραμπ θέλει να απαγορεύσει την είσοδο μουσουλμάνων στις ΗΠΑ. Αν αυτή ήταν η κόρη σας;» σχολίασε ένας χρήστης στο Facebook.
«Έφτασε ο καιρός να το σταματήσουμε αυτό. Πρέπει να υπερασπιστούμε το έδαφός μας και να υποστηρίξουμε τον πρόεδρό μας. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να εκδιωχθούν από την Αμερική πριν συμβεί το ίδιο σε κάποια κόρη μας,» σχολίασε κάποιος άλλος.
Πηγή: imgrep.eu
Το διαβάσαμε εδω.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...