loading...

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις στο Star Channel - Όργιο παρανομίας από αυτούς που εκβίαζαν την κυβέρνηση.

Κύμα απολύσεων βρίσκεται σε εξέλιξη στο Star Channel με τη διοίκηση του σταθμού προχωρά στην απόλυση σημαντικού αριθμού εργαζομένων, με τον αριθμό να παραμένει αδιευκρίνιστος.
Αποδεικνύεται λοιπόν σήμερα ότι κανένας διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες δεν θα οδηγούσε σε απολύσεις εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Κάθε άλλο. Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ο νόμος Παππά δημιουργεί το πλαίσιο για την προστασία των θέσεων εργασίας. Αποδεικνύεται πως τα δάκρυα των ολιγαρχών των media ήταν κροκοδείλια. Οι κραυγές των καναλαρχών ήταν υποκριτικές. Αποδεικνύεται ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξαν συνειδητά και χωρίς κανένα ενδοιασμό το παιχνίδι της διαπλοκής, την οποία υπερασπίστηκαν. 
Που είναι όλοι αυτοί που μας έλεγαν ότι με το Νόμο Παππά θα έμεναν οι εργαζόμενοι άνεργοιq Που είναι οι καναλάρχες; Ο νόμος Παππά προέβλεπε 400 εργαζόμενους ανά τηλεοπτικό σταθμό. Οι βαρονίες των μίντια απολύουν και διαλύουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς που εξακολουθούν και εκπέμπουν ως "πειρατικά" ελέω ΕΣΡ.
Ανακοίνωση έβγαλε και η ΠΟΣΠΕΡΤ
Για άλλη μια φορά δυστυχώς δικαιωνόμαστε σε όσα καταγγέλλουμε.
Για άλλη μια φορά οι μάσκες του ιερατείου της μιντιακής μαφίας έπεσαν.
Αυτοί που χθές χρησιμοποιούσαν σαν ανθρώπινη ασπίδα τους εργαζόμενους στα κανάλια τους , προκειμένου να εκβιάσουν και να συνεχίσουν να λειτουργούν παράνομα προς όφελος της περιουσίας τους και εις βάρος εργαζομένων και κοινωνίας, σήμερα τους πετούν στον Καιάδα.
Η ανομία και η εργοδοτική αυθαιρεσία επιτέλους πρέπει να σταματήσει.
Με αφορμή τις παράνομες, εκδικητικές και άδικες απολύσεις των 9 συναδέλφων μας στην τηλεόραση του STAR, ΚΑΛΟΥΜΕ την κυβέρνηση το ΣΕΠΕ και το ΕΣΡ να εφαρμόσουν τη νομιμότητα ώστε να σταματήσει η ασυδοσία στα ΜΜΕ της διαπλοκής και των θαλασσοδανείων.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ανάκληση των απολύσεων των 9 συναδέλφων του STAR και συμπαραστεκόμαστε δυναμικά στις δράσεις που θα επιλέξουν οι εργαζόμενοι μαζί με την ΕΤΙΤΑ.
Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΥΔΟΣΊΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...