loading...

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Το «κάλεσμα» Πούτιν-Τραμπ στους Έλληνες και η λέξη που τους «ανατριχιάζει» (ΦΩΤΟ)

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Αμνηστία και κατάργηση του φόρου 13% επί των κερδών σε εταιρείες που επαναπατρίζουν κεφάλαια από το εξωτερικό προτείνει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ ο Τραμπ ρίχνει τους φόρους, για όλους, σε ιστορικό χαμηλό για την ιστορία των ΗΠΑ.
Είναι σαφές πως οι δύο ηγέτες επιθυμούν την ανάπτυξη στην χώρα τους, σε αντίθεση με τον μαρασμό που επιβάλλεται στους Έλληνες, τους οποίους υπάρχει μία και μόνο λέξη που τους «ανατριχιάζει», όπως θα δείτε στο τέλος του άρθρου.
Ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας, Αντόν Σιλουάνοφ, με εντολή Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή ότι το υπουργείο του προτείνει την εκ νέου χορήγηση φορολογικής αμνηστίας σε όλους όσοι θα επιλέξουν να επαναπατρίσουν κεφάλαια το 2018 και για τουλάχιστον έναν χρόνο.
Παράλληλα, ο Ρώσος ηγέτης αποφάσισε να καταργηθεί ο φορολογικός συντελεστής 13% για τις μεταφορές κεφαλαίων στην Ρωσία από μέρους επιχειρήσεων.
Με απλά λόγια, τα Κρεμλίνο διευκολύνει τις επιχειρήσεις, προκειμένου να επιστρέψουν στην Ρωσία και να παράξουν κέρδος, από το οποίο θα ωφεληθεί το Κράτος και η κοινωνία.
ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!
Το ίδιο φυσικά πράττει και ο Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, ο οποίος αποφάσισε την μεγαλύτερη μείωση φόρων στην ιστορία των ΗΠΑ.
Και οι δύο καλούν, κατά κάποιον τρόπο, τους Έλληνες να επιχειρήσουν εκεί, με το ελληνικό εμπορικό δαιμόνιο να προκαλεί την παγκόσμια προσοχή και αναγνώριση!
Τους προσφέρουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν στην Ελλάδα: Ελευθερία να δουλέψουν!
Αυτή είναι η λέξη που «ανατριχιάζει τους Έλληνες και για αυτό την παίρνουν μαζί τους, όπου κι αν πάνε, όπως θα δείτε στην φωτογραφία από την παλιά Αμερική, όπου έσπευσαν για να δουλέψουν ελεύθερα!
Το «καφενείο της ελευθερίας» πρέπει να δώσει την θέση του στο «Καφενείο η Ελλάς»!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...