loading...

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Πτώση της κυβέρνησης Πάνω από 2.000.000 'Ελληνες την Κυριακή στη πλατεία Συντάγματος.


Κι ενώ τα συμφέροντα που στηρίζουν την κυβέρνηση κάνουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για να μην κατέβει στο συλλαλητήριο, την ίδια στιγμή τα συμφέροντα που βρίσκονται απέναντί της πιστεύουν ότι μπορεί την Κυριακή να προκαλέσουν την πτώση της. Πάνω από 2.000.000 Ελληνες θα βρίσκονται την Κυριακή στη πλατεία Συντάγματος σύμφωνα με τον Γιώργο Τράγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης έξαλλος για το πρωτοσέλιδο του ΕΘΝΟΥΣ που χρηματοδοτεί το οποίο πάει κόντρα στις επιθυμίες της Ρωσίας για μεγάλο συλλαλητήριο έδωσε εντολή να αντικατασταθεί το 
στελεχιακό δυναμικό της εφημερίδας.

















Γιωργος Καλα’ι’τζιδης
Απασφαλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα.Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις.Εαν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν.
Κατανοητό;
Ιδρυτικό μέλος του «Ρουβίκωνα» προειδοποιεί: Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα
«Κάποιοι θα κρατάνε
protothema.gr
Γιωργος Καλα’ι’τζιδης

Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα.Καποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια.Αλλοι θεωρούν ότι » θα είναι η μέρα τους»και κάποιοι άλλοι θέλουν»να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες».Θα δείξει..Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους
Γιωργος Καλα’ι’τζιδης
Άθλιοι λασπολογοι η διασπορά ψευδών ειδήσεων ήταν πάντα το «επάγγελμα»σας.»Δημοσιογράφοι»της πιο χυδαίας προπαγάνδας παπαγαλάκια συμφερόντων και μαφιόζων.Που το είδατε ρε ΑΛΗΤΕΣ ότι καλώ σε αιματοκυλισμα την Κυριακή;Που διαβάσατε ρε κατευθυνόμενες αμοιβάδες ότι απειλω τον κόσμο που θα κατέβει στο συλλαλητήριο; Όλοι εσείς που κάνετε αβάντα στον κάθε νεοναζί τραμπούκο που με την κάλυψη των ματ θα μπορούσαν να έχουν κάψει κόσμο στην Θεσσαλονίκη; Ποιοί είναι αυτοί που έχουν χύσει…
Στο μεταξύ ο φερόμενος ως αρχηγός του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαιτζίδης εξήγησε με νέα ανάρτησή του τι εννοούσε με το θα χυθεί αίμα. Στο μεταξύ μετά τον χαφιεδισμό του Παπαδημούλη που έχει εξοργίσει τους πάντες όλο και περισσότεροι πολίτες από ολόκληρη την Ελλάδα ετοιμάζονται για την απόβαση στο Σύνταγμα. Ενα συλλαλητήριο που θα μετατραπεί σε διαδήλωση κατά της κυβέρνησης Τσίπρα. Ο Γιώργος Τράγκας αφιερώνει τις εκπομπές του στο μεγάλο συλλαλητήριο ενώ δηλώνει ότι θα είναι παρόν με την ομάδα του στο Σύνταγμα.
Mπάχαλο είχε προκαλέσει ο εκρηκτικός ραβίνος Μορντεχάι Φριζής, με το VIDEO στο οποίο υποστηρίζει ότι αρχηγός του Ρουβίκωνα είναι ο Γιώργος Καλαιτζίδης για τον οποίο υποστήριξε μάλιστα ότι όπως ισχυρίζονται οι αστυνομικοί αφήνεται 

.ελεύθερος επειδή “δίνει” στις Αρχές άλλους αναρχικούς

Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση με μπογιές που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας στην πρεσβεία του Ισραήλ, ο ραββίνος περνάει από γενεές δεκατέσσερις τα μέλη της ομάδας, αποκαλώντας τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και απειλώντας τους ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους.
«Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» αναφέρει μεταξύ άλλων στο «διάγγελμά» του ο ραββίνος.
 Με μήνυμά της στα social media η πρόεδρος της ακροδεξιάς κίνησης «Ελλήνων Πολιτεία» Νίνα Παυλίδου κάνει λόγο  για «σφαίρες» και «πάμε να τους αποτελειώσουμε».
Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της στο Facebook, η Νίνα Παυλίδου λέει μεταξύ άλλων: «Μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις…». «Πάμε στο Σύνταγμα να τους αποτελειώσουμε», λέει η Παυλίδου γιατί αλλιώς, «θα μας τελειώσουν. Την Κυριακή λοιπόν αγαπητοί Συνέλληνες αν δεν τους τελειώσουμε, θα μας τελειώσουν. Να είμαστε όλοι εκεί».
Δείτε το βίντεο:
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...