loading...

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Άγρια απρόκλητη επίθεση μελών ΚΚΕ σε βάρος αστυνομικού – Δεν υπήρξαν συλλήψεις ΒΙΝΤΕΟ

Ύστερα από τρεις ημέρες και μετά από δημοσίευση ερασιτεχνικού βίντεο που τραβήχτηκε από δικηγόρο της Θεσσαλονίκης αποκαλύπτεται άγρια δολοφονική επίθεση μελών του ΚΚΕ κατά αστυνομικού.
Το Σάββατο στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή, πορωμένα μέλη του ΚΚΕ πραγματοποίησαν επίθεση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.
Στο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook ο δικηγόρος φαίνεται ξεκάθαρα ένα μέλος του Κομμουνιστικού κόμματος να γρονθοκοπεί ανελέητα στο πρόσωπο έναν αστυνομικό της ΥΜΕΤ. Λίγο αργότερα το μέλος του ΚΚΕ απομακρύνεται χωρίς να συλληφθεί.
Όπως αναφέρει ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσώλης που δημοσίευσε το βίντεο: «Όλα κυλούσαν ομαλά, η παρουσία των αστυνομικών ήταν ελάχιστη (ούτε μισή διμοιρία) και διακριτική, χωρίς να προκαλέσει τους διαδηλωτές ούτε στο ελάχιστο, παρακολουθώντας τα δρώμενα με τα συνθήματα και τις βωμολοχίες, από απόσταση, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Τότε ξαφνικά οι διαδηλωτές, απόλυτα οργανωμένα και συντονισμένα, επιτέθηκαν με μένος προς τα παρευρισκόμενα όργανα της τάξης (έκαναν ντου κανονικό), με αποτέλεσμα να δεχτούν και απρόκλητα γρονθοκοπήματα κάποιοι αστυνομικοί, οι οποίοι κυριολεκτικά έπεσαν θύματα της οργής των μπαχαλάκηδων…»
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...