loading...

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Βαρύ πένθος για την ξαφνική απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο επιχειρηματικός κόσμος με τον απροσδόκητο χαμό του Στέλιου Σκλαβενίτη, μιλώντας για δυσαναπλήρωτο κενό. Συλλυπητήρια μηνύματα και από τον πολιτικό κόσμο. Η μεγαλύτερη, όμως, αναγνώριση του τρόπου με τον οποίο πορεύτηκε στο επιχειρείν είναι τα συγκινητικά μηνύματα από εργαζομένους στον Όμιλο.
Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο επιχειρηματικός κόσμος με τον απροσδόκητο χαμό του Στέλιου Σκλαβενίτη. Μιλώντας για δυσαναπλήρωτο κενό, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για την πορεία του στο επιχειρείν. Συλλυπητήρια μηνύματα και από τον πολιτικό κόσμο.

Η μεγαλύτερη, όμως, αναγνώριση του τρόπου με τον οποίο πορεύτηκε στη ζωή είναι τα συγκινητικά μηνύματα από εργαζομένους στον Όμιλο. Τα social media φιλοξενούν πληθώρα αναρτήσεων εργαζομένων που του εύχονται «Καλό Παράδεισο», μιλώντας για «υπέροχο άνθρωπο και υπεύθυνο εργοδότη», τονίζοντας ότι «έδινε ψωμί» σε 23.000 εργαζόμενους.
Πολλές θετικές αναφορές γίνονται στην απόφαση του Ομίλου Σκλαβενίτη να σεβαστεί την αργία της Κυριακής και τους εργαζομένους του, αρνούμενος να ανοίξει τα καταστήματά του τις Κυριακές, αλλά και στην γενικότερη εργασιακή πολιτική που ακολουθούσε με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων.
«Έχετε δει σε άλλο σούπερ μάρκετ τόσους εργαζόμενους μεγαλύτερης ηλικίας; Όλοι παίρνουν νέους, από τον Σκλαβενίτη πήρα σύνταξη», αναφέρει χαρακτηριστικά κάποιος.
Καλό Παράδεισο 😪Κουράγιο στην οικογένειά του και τα τέσσερα παιδιά του!!




Μια αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει εταιρεία, δεν υπάρχει προμηθευτής να μην σου αναφέρει το όνομα Σκλαβενίτης ή κάτι για το ήθος ή κάτι που μπορεί να είχε ακούσει για τον γέρο Σκλαβενίτη ή απλά μια ιστορία..εφυγε νωρίς ο Στέλιος άφησε έργο πίσω του όμως που θα συζητιέται για καιρό
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...