loading...

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Μπαίνουν τα θεμέλια για την αντιμετώπιση του Ισλάμ: «Χτίζουμε μια χριστιανική δημοκρατία» – «Δεν θα παραδοθούμε στους ξένους» – Β. Ορμπαν, o τελευταίος υπερασπιστής.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν διόρισε σήμερα τον υπουργό Εσωτερικών τον Σάντορ Πίντερ και τον υπουργό Οικονομίας Μιχάλι Βάργκα αντιπροέδρους της νέας του κυβέρνησης.

Ο Όρμπαν, που κατήγαγε σημαντική νίκη τον Απρίλιο στις βουλευτικές εκλογές, με το κόμμα του Fidesz να ελέγχει τα δύο τρίτα των εδρών του κοινοβουλίου και να μπορεί να προχωρήσει σε τροποποίηση του Συντάγματος που επιθυμεί, δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι οι βασικοί πολιτικοί του στόχοι δεν έχουν αλλάξει.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός είναι ένας από τους πιο σφοδρούς επικριτές της μαζικής μετανάστευσης στην Ευρώπη και κατάφερε να κερδίσει τρίτη θητεία στον θώκο χάρη στην απήχηση που είχε η αντιμεταναστευτική του εκστρατεία σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας.

«Χτίζουμε μια χριστιανική δημοκρατία», τόνισε, «μια παλαιού τύπου χριστιανική δημοκρατία που έχει τις ρίζες της στις ευρωπαϊκές παραδόσεις, όπου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι πρωτεύουσας σημασίας και υπάρχει διαχωρισμός των εξουσιών», πρόσθεσε.

«Θα υπερασπιστούμε τη χριστιανική μας κουλτούρα και δεν θα παραδώσουμε τη χώρα μας στους ξένους», υπογράμμισε ο Όρμπαν.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός εξήγησε ότι ο Πίντερ θα είναι αρμόδιος για την εθνική ασφάλεια της χώρας βάσει της αναδιάρθρωσης που έκανε στο υπουργικό συμβούλιο με τη δημιουργία ενός κεντρικού υπουργείου υπό τον ίδιο, το οποίο θα είναι αρμόδιο και για τις υπηρεσίες Πληροφοριών.

Ο Βάργκα θα λειτουργεί ως εγγύηση της οικονομικής σταθερότητας και προβλεψιμότητας, εξήγησε ο Όρμπαν.

Μάλιστα ο Ούγγρος πρωθυπουργός επεσήμανε ότι θα προωθήσει τη συνταγματική μεταρρύθμιση ώστε να ενισχύσει την εθνική ασφάλεια, κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει με το προηγούμενο κοινοβούλιο το 2016.

Οπως σας είχε αναφέρει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ πριν λίγες ημέρες, «ολες οι ΜΚΟ στην Ουγγαρία που υποστηρίζουν τα «ανοικτά σύνορα» και μια φιλελεύθερη προσέγγιση για τη μετανάστευση θα εκδιωχθούν με νόμο από τον Μάιο», δήλωσε ο Janos Halasz, εκπρόσωπος του κόμματος Fidesz, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Αυτό σημαίνει ότι ο Τ.Σόρος και οι οργανώσεις του » παίρνουν πόδι» από την χώρα μια και καλή.

Ο Ορμπάν ως ένας άλλος « χριστιανός ιππότης » , γνωστός για τη σκληρή στάση του όσον αφορά το ζήτημα της μετανάστευσης, εξασφάλισε με το κόμμα του Fidesz τα δύο τρίτα των εδρών στο κοινοβούλιο της χώρας και κέρδισε τις εκλογές που έγιναν πριν μερικές εβδομάδες… δηλώνοντας έτοιμος να συγκρουστεί με την νέα τάξη στην ΕΕ. 

Ο ηγέτης της Ουγγαρίας, είναι πλέον ο μαναδικός που υπερασπίζεται τις ευρωπαικές αξίες και τον Χριστιανισμό. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει έναν πρωθυπουργό αντίστοιχου βεληνεκούς. Ο Α. Τσίπρας με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχει φέρει την χώρα μας σε μία δύσκολη κατάσταση πλέον. 

Ο Β. Ορμπαν κρατάει γερά, ίσως η τελευταία ελπίδα για την Ευρώπη των Εθνών.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...