loading...

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

newsthessaloniki > LIFESTYLE > Βερύκιος σε Φραγκολιά: Είσαι ανιστόρητος και αμόρφωτος! Σήμερα είναι μέρα γιορτής! (Βίντεο) Βερύκιος Σε Φραγκολιά: Είσαι Ανιστόρητος Και Αμόρφωτος! Σήμερα Είναι Μέρα Γιορτής! (Βίντεο)

Η κόντρα στον αέρα της εκπομπής του Happy Day με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών
Ο κακός χαμός επικράτησε το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλής ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και τον Κώστα Φραγκολιά. Όταν η εκπομπή συνδέθηκε με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου άναψαν τα αίματα για το ζήτημα της συμφωνίας στις Πρέσπες.
Ο Φραγκολιάς έθεσε μια ερώτηση στον Βερύκιο και εκείνος έγινε έξαλλος: «Είστε ανιστόρητοι, το έχετε καταλάβει; Είστε παιδιά της γενιάς σας, που δεν ξέρετε ιστορία. Πορεύεστε με ένα συναίσθημα που είναι εντελώς αμόρφωτο. Δεν το καταλαβαίνετε;», δήλωσε και ο Φραγκολιάς του απάντησε: «Επειδή εμείς δεν ξέρουμε, γι’ αυτό και ρωτάμε… Δεν τον αφορά τον κόσμο όλο. Είναι εμπορικό το θέμα»!Τότε ο Βερύκιος του είπε: «Κατ’ αρχάς δεν καταλαβαίνω το υφάκι σας. Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Τι είναι αυτά που λες; Που είσαι ανιστόρητος, που είσαι αμόρφωτος… Τι είναι αυτά τα κοκοράκια που μου πετάς; Πας καλά αγόρι μου γλυκό;
Δείτε όλο το σκηνικό και τον έντονο διάλογο στο βίντεο που ακολουθεί

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...