loading...

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Παπαχριστόπουλος: Τα μέτρα θα ψηφιστούν, δεν τίθεται θέμα μη ψήφισης.

Tη βεβαιότητα του πως όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα ψηφίσουν τα μέτρα, εκφράζει μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

"Τα μέτρα θα ψηφιστούν, δεν τίθεται θέμα μη ψήφισης για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ" δηλώνει ο κ. Παπαχριστόπουλος, και προσθέτει: "έχουμε κάνει συμβιβασμούς μπροστά στο στόχο της εξόδου της χώρας στις αγορές. Είμαστε αδύναμος κρίκος και όταν είσαι αδύναμος κρίκος ο νικητής σου επιβάλλει τους όρους. Πιστεύω όμως το αποτέλεσμα για την χώρα θα είναι θετικό".

"Έχουμε κάνει λάθη και εμείς, και υπερβολές είπαμε, και άγνοια κινδύνου είχαμε, αλλά δεν βάλαμε το χέρι στο μέλι" τονίζει ακόμη.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτηρίζει πολύ σημαντικά τα αντίμετρα και εκφράζει την πεποίθηση του πως θα ισχύσουν δίχως να ξεπεραστεί ο στόχος 3,5% του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Σχετικά με το χρέος, ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστηρίζει πως θα δοθεί λύση, αλλιώς "θα είναι τρέλα να βάλει κάποιος φωτιά στην βενζίνη".

Οι αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου να γίνουν σεβαστές

Ερωτηθείς για την πρόσφατη γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κρίνει αντισυνταγματικές τις μελλοντικές περικοπές στις συντάξεις, ο κ. Παπαχριστόπουλος απαντά: "οι αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου πρέπει να γίνουν σεβαστές. Πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων και όταν δεν μας είναι αρεστές. Αυτή είναι άποψη μου".

Τέλος, ο κ. Παπαχριστόπουλος υπεραμύνεται της τροπολογίας που υπερψήφισε η κυβερνητική πλειοψηφία για τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. "Η κυβέρνηση προχώρησε στο αυτονόητο. Είχαμε χρέος να το κάνουμε. Αν αυτό είναι διαπλοκή τότε ναι είμαι διαπλεκόμενος" καταλήγει.
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...