loading...

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Σοκ: Μετανάστης βίασε και σκότωσε 19χρονη Γερμανίδα.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γερμανία η υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της 19χρονης Maria Ladenburger από Αφγανό μετανάστη. 

Η άτυχη κοπέλα ήταν κόρη υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ήταν ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τους πρόσφυγες και εργαζόταν ως εθελόντρια σε καταυλισμό. 

Η 19χρονη Maria επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg της Γερμανίας, όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι. 

Ο δράστης την βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam. Το περιστατικό συνέβη στις 16 Οκτωβρίου αλλά αποκαλύψεις για την υπόθεση δόθηκαν στον Τύπο μετά τη σύλληψη του δράστη την περασμένη Παρασκευή, καθώς καταβλήθηκε προσπάθεια και λόγω της επαγγελματικής ιδιότητας του πατέρα της, να κρατηθεί η υπόθεση όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο συλληφθείς είναι ένας μετανάστης από το Αφγανιστάν και συνελήφθη καθώς η αστυνομία βρήκε πάνω στο φουλάρι της κοπέλας το DNA του. Ο δράστης μόλις 17 ετών ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τη νέα χρόνια.

Ωστόσο ο εισαγγελέας είπε ότι ο ύποπτος μπορεί να αλλάξει την κατάθεσή του και να πάρει πίσω την ομολογία του για τη δολοφονία της 19χρονης, καθώς δεν έχει παραδεχτεί ότι τη βίασε. Ο μετανάστης, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ζούσε φιλοξενούμενος σε μια οικογένεια στην πόλη. 

Η κοπέλα ήταν κόρη του Dr. Clemens Ladenburger, ο οποίος είναι διακεκριμένος δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Στις 26 Οκτωβρίου ο πατέρας της και η μητέρα της Frederika τίμησαν τη μνήμη της με έναν επικήδειο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine: «Η 19χρονη Maria ήταν η μοναδική ακτίνα φωτός για την οικογένειά μας και έτσι θέλουμε να παραμείνει. Ευχαριστούμε τον Θεό για αυτό το δώρο που μας έκανε. Τώρα ξέρουμε πως είναι ασφαλής μαζί του».
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...