loading...

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης σε παράνομους αλλοδαπούς: Κυκλώματα λυμαίνονται τα χρήματα για τους απόρους από το υστέρημα των Ελλήνων.

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία δημοσιεύθηκε στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής. Συγκεκριμένα, κάτω από τον τίτλο «Ακρίδες», γράφονται τα εξής:
«Το σκάνδαλο της πρώτης περιόδου της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν επιχειρήθηκε να δοθεί τότε κοινωνικό επίδομα, το οποίο έτρεξαν και απέσπασαν οι περιβόητοι «σκηνίτες» και «δενδρίτες», αντί για τους κανονικούς δικαιούχους, πάει να αντιγράψει τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ! Η υπόθεση προκαλεί σοκ σε δεκάδες ΔΟΥ της χώρας και ήδη υπάρχουν εισαγγελικές παραγγελίες για προκαταρκτικές έρευνες, εκεί όπου οι εφοριακοί έχουν μυριστεί τη δουλειά.
Τι ακριβώς συμβαίνει; Με στόχο το κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης που θέσπισε η κυβέρνηση, έπιασαν δράση ολόκληρα κυκλώματα που κατευθύνουν ήδη χιλιάδες άνω των 67 ετών Αλβανούς, Πακιστανούς, Αφγανούς, Βούλγαρους και άλλους, ανεξαρτήτως του χρόνου παραμονής και ενασχόλησής τους στη χώρα μας, να καταθέτουν ως ανασφάλιστοι σχετικές αιτήσεις!».
Τα όσα καταγγέλλονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι πολύ σοβαρά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όντως υπάρχουν «εισαγγελικές παραγγελίες για προκαταρκτικές έρευνες». Δεν είναι δυνατόν χρήματα που προέρχονται από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού να διοχετεύονται σε διάφορους αεριτζήδες, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται για λίγο χρονικό διάστημα στην Πατρίδα μας και να αιτούνται κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης.
Το ζητούμενο, βεβαίως, έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα αυτών των κυκλωμάτων, τα οποία, όπως περιγράφει η εφημερίδα, κατευθύνουν χιλιάδες ηλικιωμένους αλλοδαπούς να επιχειρήσουν να καρπωθούν χρήματα που δεν δικαιούνται. Ποιοι αποτελούν αυτά τα κυκλώματα; Έχουν να κάνουν, συν τοις άλλοις, και με ΜΚΟ; Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πέσει άπλετο φως στην συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία αφορά κομπίνα εκατομμυρίων ευρώ.  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kataggelia-oti-kuklwmata-kateuthunoun-chiliades-allodapous-na-zhtane-epidom#ixzz4S6mzo1ke
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...