loading...

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Έξαλλο το Jason-Αντιγόνη αποχώρησε από τη Βουλή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ομιλία του Κώστα Κατσίκη.

Αποχώρησε όμως σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το "ομοφοβικό" παραλήρημα του Κατσίκη γραφει μια "έγκυρη πηγή" διασποράς ψευδών αριστερών ειδήσεων και παραχάραξη της ιστορίας !
Όσο για το "ομοφοβικός" νέα λέξη μετά το "ρατσιστής" που επινοήθηκε απο όμβριους πιο συγκρινόμενα απο τον Λέον Τρότσκι! όποιος έχει απέχθεια σε άλλη φυλή απο την δικιά του ακριβώς γιατί ειναι άλλη φυλή ειναι ρατσιστής! και πόσο μάλλον όταν η άλλη φυλή στην ίδια την θρησκεία της έχει κηρύγματα μίσους για τους άπιστους του Αλλάχ! αλλα στην πραγματικότητα το "ρατσιστής" το έβγαλαν για χειρότερο λόγο οχι άπλα γιατί ειναι άλλες φυλές! κανένας δεν έχει πρόβλημα με Κινέζους πχ, κάτι που ήξεραν οι "κακοί ναζι"όταν έκαναν τις πρώτες αληθινές μελέτες πάνω στον άνθρωπο και τι διάφορες έχουν! (έχει σχέση και με τον η την εικονιζόμενη), αλλα δεν ειναι του παρόντος.Ειναι γνωστο οτι ηταν πολύ μπροστά απο την εποχή τους, και έκαναν έρευνες επι πάντως χωρίς μασονικό έλεγχο ,οι σημερινοί δήθεν επιστήμονες δεν ξέρουν τι τους γίνεται,και λένε μασονικές ηλιθιότητες που τους έμαθαν του τύπου ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι, για ρωτήστε έναν απο δαύτους τους "μορφωμένους ψευδο-επιστήμονες"! πως προκύπτουν αυτοι οι τύποι σαν την εικονιζόμενη, σε χώρες στον λεγόμενο δυτικό πολιτισμό μονο, και οπού ειναι γεμάτο κομμουνιστές? (έχετε δει Κινέζο "αδελφή" πότε ?) δεν ξέρουν να απαντήσουν! και το βάφτισαν "Διαφορετικότητα", κάτι που έρχεται σε αντίθεση επίσης με την προπαγάνδα τους οτι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι.
Τώρα επινόησαν νέα λέξη "ομοφοβικός"! για λύπηση ειναι όσα παιδιά γεννηθούν απο εδώ και πέρα και όσα γεννήθηκαν μετά το 2010 σε χώρες οπού κυριαρχούν οι συμμορίτες με όμβριους, σε όλη την Ευρώπη-Αμερική, στο λεγόμενο δυτικό πολιτισμό απο οπού ήρθαν τα πάντα επιστήμη τεχνολογία πολιτισμός κτλ, και στάζουν μίσος φανερά πια και δημοσιά για τον δυτικό πολιτισμό που θέλουν να καταστρέψουν μαζί με την λευκή φυλή και αυτο κάνουν ήδη.
Στην Βουλή βρέθηκαν σήμερα αρκετά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας μεταξύ των οποίων και το Jason - Αντιγόνη Dane προκειμένου να παρακολουθήσουν την συζήτηση του νομοσχεδίου που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς αλλά και να ασκήσουν πιέσεις στα μέλη της πλειοψηφίας ώστε να υπάρξουν νομοτεχνικές βελτιώσεις.
Ωστόσο, η τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη που χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ως έγκλημα αντίστοιχο της παιδοφιλίας φαίνεται πως εξόργισε το Jason – Αντίγονη που αποχώρησε από τα θεωρεία της Ολομέλειας ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Η παρουσία πάντως του γνωστού μέλους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας δεν πέρασε απαρατήρητη όχι λόγω των μακριών μαλλιών και της περιποιημένης γενειάδας αλλά κυρίως λόγω του ροζ φορέματος με το βαθύ ντεκολτέ.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...